Kars’ta Cumhur İttifakının Adayı Senger'e büyük bir destek daha geldi!

Kars’ta Cumhur İttifakının Adayı Senger'e büyük bir destek daha geldi!

Büyük Birlik Partisi Kars İl Teşkilatı Kars'ta Cumhur İttifakının Kars Belediye Başkan Adayı'na tam destek verecek.

Cumhur İttifakı'na desteğini açıklayan ve seçim irtibat merkezini ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Kars İl Başkanı Tuncay Ertem ve yönetimini karşılayan İl Başkanı Tolga Adıgüzel ; “Bugün Büyük Birlik Partisi Kars İl Başkanı Tuncay Ertem ve kıymetli yönetimi aramızdadır. Geçen kendileri ile konuştuk dedi ki; başkanım bizler yönetimimiz ile sizlerin yanındayız Cumhur İttifakı'nı destekliyoruz. Prof. Dr. Ötüken Senger’in sonuna kadar yanındayız. Bugün de kendileri buraya geldiler kıymetli yönetimleri ile birlikte hepinizin huzurunda teşkilatımız adına kendisine hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyoruz. İnşallah her geçen gün büyüyerek güçlenerek yolumuza devam ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

Destek ziyaretinde bulunan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Tuncay Ertem ise yaptığı açıklamada ; Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla, Cumhur İttifakı'nın kıymetli il başkanı, il yönetimleri değerli basın mensupları hepinizi saygı sevgi ve hürmetle selamlıyorum, hoşgeldiniz... Cumhur İttifakı'nın her zaman bir araya gelmesinin en önemli etkenlerinden bir tanesi vatan millet ve devlet söz konusu olduğunda hiçbir şekilde bir çıkar gözetmeksizin menfii herhangi bir değerini öne almaksızın bir araya gelmeleri ve devletin çıkarına çalışmalarıdır. Cumhur İttifaki'nın temel taşlarından olan Büyük Birlik Partisi Kars İl Başkanı olarak siz değerli vatandaşlarımızın karşısına bu nedenle gelmiş bulunmaktayız. Burada Cumhur İttifakı adayımız sayın Ötüken Senger hocamız yıllardır tanıyoruz kendisini. Kendisinin dürüstlüğüne çalışkanlığına liyakat sahibi bir insan olduğuna kefil olabileceğim bir insandır. Onda da herhangi bir endişemiz yoktur. Şehrimize çok şey katacağından ayrıştırmadan birleştirerek herkesi kucaklayacağından adım gibi eminim. Maalesef ki bizim şehrimizde yıllarca etnik yapı üzerine siyaset yapıldı buna karşı kesinlikle karşı olduğumuzu tekrar belirtmek istiyorum ki biz İslam ümmetiyiz biz peygamber efendimiz (sav) inde buyurduğu gibi siyahın beyaza beyazın siyaha hiçbir üstünlüğü yoktur üstünlük ancak takvadadır. Bu çatı altında toplanalım ve bu çatı altında nasıl ki daha önce 28 Mart'ta bir olduk sayın cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı layık olduğu makamına hep beraber çalışarak gönderdiysek 31 Mart yerel seçimlerinde de sayın hocamız Ötüken Senger'i yine birlik olarak layık olduğu yere belediye başkanı olarak hep beraber gönderelim. Biz Büyük Birlik Partisi Kars il başkanlığı olarak diyoruz ki cumhur ittifakının adayı Ötüken Senger hocamızın yanındayız arkasındayız ve Ötüken Senger hocamız ile birlikte her zaman desteğimiz olacaktır hepinize teşekkür ediyorum.

Büyük Birlik Partisinin Desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhur İttifakı Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger, “ Başkanımız bizi onure etti çok teşekkür ediyorum kendisine cumhur ittifakının bir parçasıdır büyük birlik partisi, AK Parti ve Milliyetçi Hareket partisi her zaman omuz omuza olmuştur. Az önce başkanımızın da ifade ettiği gibi hem cumhurbaşkanı seçiminde hem de genel seçimlerde birlikte mücadele ettik şimdi de yerel seçimlerde Allah'ın izniyle hep birlikte mücadele edeceğiz. Allah kendilerinden razı olsun az önce kendisinin de ifade ettiği gibi biz bir yola çıktık ve Allahu Teala bizi utandırmasın inşallah bu yolda sehrimiz Kars için söylüyorum ideolojik yaklaşımı ve etnik milliyetçiliği bir daha yapmamak üzere tarihin derin sayfalarına gömeceğiz. kendilerine tekrar teşekkür ediyorum gücümüze güç kattılar inşallah bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde sloganımız olan ayırmadan ayrıştırmadan birlik ve beraberlik içerisinde inşallah 31 Mart akşamı milliyetçi hareket partisi önünde sizlerinde çalışması çabasıyla zaferimizi kutlayacağız Allah hepinizden razı olsun hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

aa-050.jpga1-262.jpga3-201.jpg

Kaynak:Mesut Adıgüzel

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
47 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler