Can Ahmet Topkaya Balkan 2’incisi oldu

Can Ahmet Topkaya Balkan 2’incisi oldu

Afyonkarahisar’da düzenlenen 5. Open Wushu Kung Fu Balkan Şampiyonasına katılan Can Ahmet Topkaya, Balkan 2’incisi oldu.

Tacettin DURMUŞ

4-10 Ekim tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenmekte olan şampiyonada, Kars’ı ve ülkemizi yıldızlar sanda kategorisinde temsil eden Can Ahmet Topkaya, hocası Serkan Uslu’yu da gururlandı.

Wushu Kung Fu Antrenörü Serkan Uslu, şampiyonaya katılmalarında kendilerine desteklerini esirgemeyen ve her zaman gençlerin yanında olan Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan ve Spor Hizmetleri Müdürü Ömer Saltık'a teşekkür etti.

Can Ahmet Topkaya’nın Ülkemizi ve Kars’ı Afyonkarahisar’da gururla temsil ettiklerini de belirten Serkan Uslu, bu başarıyı Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan'a ve Spor Hizmetleri Müdürü Ömer Saltık'a armağan ettiklerini söyledi.

Öte yandan 5. Açık Balkan Wushu Kung Fu müsabakaları Afyonkarahisar Tınaztepe Spor Salonunda düzenleniyor. 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen şampiyonaya 15 farklı ülkeden bin 100 sporcu katılıyor. 9 Ekim Pazar günü sona erecek olan Wushu Balkan Şampiyonasında 1100 sporcu; minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde ‘Taolu ve Sanda’ branşlarında yarışıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler