Çetin Erboğa, aday adaylığını açıkladı!

Çetin Erboğa, aday adaylığını açıkladı!

SGK’da uzun yıllar görev yapan Karslı hemşerimiz Çetin Erboğa, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Sevenleri ile AK Parti İl Başkanlığına gelen Çetin Erboğa, 28. Dönem Kars Milletvekili aday adayı olmak için müracaat etti. Müracaat dosyasını parti yönetimine teslim eden Erboğa, “İnanıyorum ki Cumhuriyetimizin 100. Yılı “Yeni Türkiye Yüzyılı” için de bir başlangıç noktası olacak ve Türkiye Cumhuriyeti hem içeride hem de dışarıda arzu ettiği hedeflere en kısa sürede ulaşacaktır.” dedi.

Deprem ve sel felaketi nedeniyle hayatını kaybeden tüm vatandaşlara rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Erboğa, “Yine kanaatim odur ki; yaralarımızı birlikte saracak, o eski başarılı günlerimize hep birlikte ulaşacağız. Çünkü, bizim kardeşliğimiz çok güçlü, dayanışmamız çok güçlü. İnşallah, sayın Cumhurbaşkanımızın da her fırsatta dile getirdiği gibi “bir yıl içerisinde kalıcı konutları bitirecek ve o sıcak yuvalarımıza tekrar kavuşacağız.”28. dönem, sürdürülebilirliğin yüzyılı olacak. Tarımda ve Sanayi’de yeşil dönüşüm çabalarını, finansal e-dönüşüm yolculuğunu, Türkiye Yüzyılı’nda doyasıya yaşayacağız. Bu yüzyıl, şefkatin yüzyılı olduğu gibi, gücün, barışın, halkının, istikbalin, huzurun, başarının, verimliliğin ve üretimin de yüzyılı olacak. Özellikle ilimizde yeni kalkınma hamleleri ile insanımızın hem istihdam sorununa çözüm olacak hem de kişi bazında refahımızı arttıracağız inşallah. Millet iradesinin hakim olacağı 14 Mayıs, yeniden milletin sözünün hayata geçtiği gün olarak hep hatırlanacak.” İfadesini kullandı.

cetin-erboga-aday-adayligini-acikladi-1.jpgcetin-erboga-aday-adayligini-acikladi-2.jpgcetin-erboga-aday-adayligini-acikladi-3.jpgcetin-erboga-aday-adayligini-acikladi-4.jpgcetin-erboga-aday-adayligini-acikladi-5.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler