Çetinkaya: "İlk günkü aşk ile gece gündüz çalışmaya devam"

Çetinkaya: "İlk günkü aşk ile gece gündüz çalışmaya devam"

AK Parti Kars Milletvekili adayı A.Fetah Çetinkaya, Selim’de seçim çalışmalarına devam ediyor.

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, AK Parti Selim İlçe Başkanı Zekeriya Yurdalan ile seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Kars Milletvekili adayı A.Fetah Çetinkaya, Eskigazi, Karaçayır, Alisofu, Hasbey, Katranlı, Kaynarlı, Bayburt, Tozluca ve Karakale köylerini ziyaret etti.

Gittiği yerlerde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Çetinkaya, “Bugün, güzel ilçemiz olan Selim'in köylerindeydik. Sağ olsunlar. İlgi ve alakaları bizleri ziyadesiyle memnun ederken, 24 Haziran için kararlılıklarını ortaya koymuşlardır. Halkımız bizim için kıymetli. Halkımızla beraber bu kutlu davayı hedefine ulaştıracağız inşallah. Selim 3-0 diyor” ifadelerini kullandı.

Çetinkaya, “Selim 24 Haziran için kararını çoktan vermiş, Allah utandırmasın. İlk günkü aşk ile gece gündüz çalışmaya devam” dedi.

cetinkaya-ilk-gunku-ask-ile-gece-gunduz-calismaya-devam-(1).jpgcetinkaya-ilk-gunku-ask-ile-gece-gunduz-calismaya-devam-(2).jpgcetinkaya-ilk-gunku-ask-ile-gece-gunduz-calismaya-devam-(3).jpgcetinkaya-ilk-gunku-ask-ile-gece-gunduz-calismaya-devam-(4).jpgcetinkaya-ilk-gunku-ask-ile-gece-gunduz-calismaya-devam-(5).jpgcetinkaya-ilk-gunku-ask-ile-gece-gunduz-calismaya-devam-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler