CHP Adayı Dindar Gültekin’e Murat Karayalçın’dan da Büyük Destek

CHP Adayı Dindar Gültekin’e Murat Karayalçın’dan da Büyük Destek

CHP Adayı Dindar Gültekin’e Mansur Yavaş’tan sonra Murat Karayalçın’dan da Büyük Destek

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 31 Mart yerel seçimlerinde, Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilen Karayolları Mühendisi Dindar Gültekin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 18 Şubat’ta Ankara’da düzenleyeceği “Aday Tanıtım Toplantısına” katılmak üzere Ankara’da bulunduğu sürede bir takım önemli ziyaretlerde bulundu.

Bu ziyaretler kapsamında geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur Yavaş ile yaptığı görüşmede Kars’ın alt yapı sorunlarını çözme ve inşa etme sözü ile birlikte Kars’ın yöresel ürünlerini, Ankara’daki 150 Başkent markette kurulacak Kars Reyonunda satma sözünü vermişti.

Belediye Başkan Adayı Dindar Gültekin’in devam eden önemli ziyaretlerinin sonraki durağı ise CHP (SHP)eski Genel Başkanı, eski Dış İşleri Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Murat Karayalçın oldu. Görüşmede Gültekin, kentlilik ile ilgili deneyimleri ve önerilerinden faydalanma olanağı sunan kendisine belediye başkanı seçilmesi durumunda “Gönüllü Danışmanlık” sözü veren Karayalçın’a şükranlarını sunarken, bu önemli gelişmeden duyduğu gurur ve onuru da Kars halkına müjde olarak iletti. Bütün Kars’lılara Cumhuriyet Halk Partisi’nin bütün onurlu seçmenlerine sevgi ve selamlarını ileten Karayalçın, bu sürecin takipçisi ve destekçisi olacağı sözünü verdi.

18 Şubat’ta Ankara’da yapılacak aday tanıtım toplantısının ardından 19 Şubat 2024 Pazartesi saat 12.00’de havayoluyla ilçe belediye başkan adayları, İl Başkanı, PM üyesiyle birlikte Kars’a dönecek olan Belediye Başkan Adayı Dindar Gültekin’in Cumhuriyet Halk Partililer tarafından coşkuyla karşılanacağı bekleniliyor.

Kaynak:Bülent Ertaş

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler