CHP Kars Belediye Başkan Adayı Dündar Gültekin Kars'ta

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Dündar Gültekin Kars'ta

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Dündar Gültekin ve partisinin ilçe belediye belediye başkan adayları Kars'ta coşkuyla karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Belediye Başkan Adayı Dündar Gültekin, beraberinde CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, CHP Parti Meclisi Üyesi Uğurcan İrak, Susuz mevcut Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Oğuz Yantemur, Kağızman Belediye Başkan Adayı Sergül Keskin, Sarıkamış Belediye Başkan Adayı Bülent Artaç, Selim Belediye Başkan Adayı Barış Koç, Digor Belediye Başkan Adayı Nurettin Artuğ, Arpaçay Belediye Başkan Adayı Mahir Demirbaş, Digor Belediye Başkan Adayı Hayrettin Dinler, Akyaka Belediye Başkan Adayı Aba Müslüm Deniz ve Dağpınar Belde Belediye Başkan Adayı Nurettin Artuğ ile birlikte bugün havayolu ile Kars’a geldi.

Kars Havalimanı’nda CHP teşkilatları tarafından karşılanan Dündar Gültekin ve ilçe adayları için yüzlerce araçlık konvoy oluşturuldu.

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Dündar Gültekin ve ilçe belediye başkanları araç konvoyu ile güzergah üzerindeki vatandaşları selamlayarak şehre gelmelerinin ardından Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir ve CHP Parti Meclisi Üyesi Uğurcan İrak konuşma yaparak, 2024 seçimlerin galibinin Cumhuriyet Halk Partisi olacağını vurgulayarak, merkez tüm ilçelerde kazanacaklarını ifade ettiler.

CHP PM ÜYESİ UĞURCAN IRAK, KARS HALKINI SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİĞE DAVET ETTİ

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Uğurcan Irak, tüm Kars halkını 31 Mart'ta ‘sosyal demokrat belediyecilikle’ tanıştırmaya davet etti.

Kars halkını Türkiye İttifakına da davet eden Uğurcan Irak, “TÜİK verileri göstermekte ki en yaşanılabilir şehirler CHP'Lİ şehirler insanların tatile gitmek istediği çocuğunu okula göndermek istediği şehirler CHP belediyelerinin yönetiminde ki şehirler.

Bizim şehrimiz ülkemizin bölgemizin en güzel şehirlerinden birisi, insanlarımız, aydın insanlar ama gelin görün ki şehirleşme olarak çok geride bile değiliz.

Belediyeciliğin temel hizmet alanları vardır temel beklentiler. Ben bir belediye başkanından her şeyden önce ne isterim. Yolumu yapacaksın, suyumu vereceksin, çöpümü alacaksın sizlere sormak istiyorum bunların hangisi şehrimizde tam ve düzenli, kültürel sanatsal sporsal faaliyetlere değinmiyorum bile bunlar ancak temel hizmetleri sağlayan bir belediyede sorgulanabilir.

Sevgili Kars halkı bizlerin şehrimizden gitmek gibi bir düşüncemiz yok o yüzden şehrimizi güzelleştirmek zorundayız. Bunu Türkiye'de en iyi biz yaparız örnekleri ortada çok uzağa gitmeyeceğim susuz ilçemizde Halk Ekmekte ekmeği 6 liraya satıyoruz. Birçok aileye sosyal yardım kapsamında ekmeği veriliyor. 2 senedir dağıttığımız 120 ton tohumla susuzda ekilmedik bir karış toprak kalmadı, hayvan pazarı, hayvan barınağını söylemiyorum bile hemen dibimizde Ardahan başka bir şehre dönüştü. Sevgili Kars halkı ben biliyorum ki hepiniz şehrimizi seviyorsunuz” dedi.

ONUR ULUDAŞDEMİR : “DÜNDAR GÜLTEKİN, BU ŞEHRİN İHTİYACI OLAN İMARI YAPACAK MİMAR'DIR”

CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir de yaptığı konuşmada Kars Belediye Başkan Adayı Dündar Gültekin’in Kars’ın ihtiyacı olan imarı yapacak Mimar'dır olduğuna dikkat çekti.

Konuşmasında ‘Kars'ın sorunlarını ben çözeceğim, birlikte çözeceğiz, birlikte güleceğiz kardeşlerim, birlikte yöneteceğiz’ ifadelerini de kullanan Başkan Uludaşdemir şunları söyledi : “Burayı dolduran coşku salonlardan sandıklara ulaşacak! Kendisini dinlemek için sabırsızlandığınızı biliyorum, birkaç söz söyleyip mikrofonu kendisine bırakacağım. Dündar Gültekin, bu şehrin ihtiyacı olan İmarı yapacak Mimar'dır, Alt yapı sorunlarını çözecek mühendistir. Mağdur edilmiş, bedel ödetilmiş, hakkını alamamış şehrimizin hakkını alacak mücadele insanıdır! Cumhuriyet Halk Partisinin en eski üyelerinden biri öz evladıdır. Kars da 72,5 millet yaşar denir, ama AKP iktidarı döneminde böylesi bir hoşgörü, zenginlik görülmedi

Demokrasi şehrimiz kayyumla, lağım sularının boşaltıldığı Kars Çayı ile başıboş sokak köpekleri ve çöpleri ile anılıyor! Artık yeter, bu kent hakkını alacak. Hesap sormak en çok Kars Halkının hakkıdır,

Sandık ise en güzel cevaptır. Şimdi vaktidir, mücadelenin ve kazanmanın! Yolumuz ve solumuz açık olsun Başkanım ve Başkanlarım. Kısa çöp uzun çöpten hakkını bugün alacak! Kendisini yönetme hakkına ipotek konulmuş Kars, boynu bükük kalmayacak. Mahcup olmayacağız misafirlerimize, çocuklarımız bir şehirde yaşadığını hissedecek. Kars kent kültüründen Hakkını Dündar Başkanla Alacak. Her şeyi bir kenara bırakacağız ve işimize gücümüze bakacağız ve o yüzden sloganımız belli. İşimiz Gücümüz Kars...”

CHP KARS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MİMAR MÜHENDİS DÜNDAR GÜLTEKİN : “SORUNLARI ÇÖZMEYE GELDİM”

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Mimar Mühendis Dündar Gültekin, Kentimizin 30 yıldır biriken yol, su, kanalizasyon ve temizlik sorunlarını çözmeye geldim, 30 yıldır bu kentin hem kaynakları heba edildi hem de sorunları büyütüldü. 30 yıldır Karsımız; adeta çamur, çöp ve çukur kenti haline dönüştürüldü. Kentimiz; 30 yıldır uygulana gelen mevcut kentçilik yönetim ve yöntemiyle sorunlarının üstesinden gelemedi, bundan sonra da gelemez. Kars’ın sorunlarını ben çözeceğim, dedi.

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Mimar Mühendis Dündar Gültekin konuşmasında şunları belirtti :

Ayazında beraber yandıklarım,

Soğuğunda beraber donduklarım,

Karında, yağmurunda beraber ıslandıklarım,

Çukurlu, çöplü, çamurlu yollarında beraber yürüdüklerim,

Elektrikleri kesildiğinde suyu da kesilenlerim,

Sattığı ürünün yerine yenisini koyamayanlarım,

Sifttah yapamadan dükkanını kapatan esnaflarım,

Evine ekmek götüremeyen emekçilerim, emeklilerim,

Babasından harçlık istemeyi zul sayan onurlu işsiz kardeşlerim,

Kısaca beraber üzüldüklerim, beraber ağladıklarım, beraber güldüklerim

Merhaba….

Merhaba dostlarım, merhaba analarım, merhaba bacılarım, merhaba büyüklerim, merhaba kardeşlerim

Sizin yetiştirdiğiniz, sizin evladınız Dündar Gültekin olarak;

Kentimizin 30 yıldır biriken yol, su, kanalizasyon ve temizlik sorunlarını çözmeye geldim,

30 yıldır bu kentin hem kaynakları heba edildi hem de sorunları büyütüldü,

30 yıldır karsımız; adeta çamur, çöp ve çukur kenti haline dönüştürüldü.

Kentimiz; 30 yıldır uygulana gelen mevcut kentçilik yönetim ve yöntemiyle sorunlarının üstesinden gelemedi, bundan sonra da gelemez.

Kars’ın sorunlarını ben çözeceğim!

Birlikte çözeceğiz, birlikte güleceğiz kardeşlerim, birlikte yöneteceğiz!

Bu vesileyle bana Kars adayı olma görevini değil, bana Kars’ı yönetme, Kars’ın sorunlarını çözme görevini veren partim Cumhuriyet Halk Partisine ve Genel Başkanımız sayın Özgür Özel’e ve özlem ve heyecanla beni karşılayıp bağrına basan siz canlarıma, çok çok teşekkür ederim.

Bundan sonra işimiz gücümüz Kars olacak, bundan sonra az laf çok iş olacak…

Kars’ın mevcut sorunlarını yaratanlar Kars’ın sorunlarını çözemezler!

Kars’ın sorunlarını biz çözeceğiz

Haydi, haydi yoldaşlarım; sokaklara, evlere, mahallelere gidelim, CHP’yi 30 yıl sonra yerel iktidara taşıyalım.

Yolumuz ve bahtımız açık olsun.

Unutmayalım, bundan sonra işimiz gücümüz Kars olacak

Bundan sonra az laf çok iş olacak,

Haydi

Tam yol ileri!

Basınımızın değerli temsilcileri,

Üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli üyeleri ve

Değerli Kars halkı,

Hepinizi en içten dileklerimle selamlıyorum.

1984 yılında üyesi olduğum partimizin, 2024 yılında Kars Belediye Başkanı adayı oldum.

Bu 40 yıl içinde partimden ve onun ilkesel hedeflerinden şaşmadım. İşte bu 40 yıla sığan ilkesel tutumu, beni aday yaparak onurlandıran CHP Genel Başkanı sayın Özgür Özel’in şahsında sürece katkı koyan tüm dostlarıma en kalbi saygılarımı sunuyorum. Sevgili hemşehrilerim, hayatın telafisi olanaksız tek şeyi zamandır. 1890 yılında ilk imarlı yapılaşmasını başlatmış olan kentin aradan geçen 134 yıl sürecince akıllarda kalan tek şey kamu kaynaklarının kamu eliyle heba edilmesidir.

Kentimizden yitip giden yıllardan ger kalan bu sorunlu kent hafızasını sileceğiz. Aklı ortaklaştırıp bu kenti ve tüm sorunlarını bilimin ışığında çözeceğiz.

a1-246.jpga2-215.jpga3-186.jpga4-109.jpga5-052.jpga6-043.jpga7-030.jpga8-017.jpga9-010.jpga10-009.jpga11-046.jpg

Kaynak:İbrahim Yavalak

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler