Çıldır Gölüne depremzedeler anısına çelenk bırakıldı

Çıldır Gölüne depremzedeler anısına çelenk bırakıldı

5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Çıldır Gölü’ne 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenler anısına çelenk bırakıldı.

Volkan KARABAĞ

1972 yılından bu yana her yıl 5 Haziran günü “Dünya Çevre Günü” olarak kutlanmaktadır. Tüm dünyada olduğu gibi Kars’ta da Dünya Çevre Günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Kars İl Müdürlüğü tarafından Dünya Çevre Günü açılış programı Çıldır Gölünde düzenlendi. Düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Törende Arpaçay Müftüsü Musa Hancıoğlu tarafından 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenler anısına Hatmi Şerif okunduktan sonra Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Kars İl Müdürü Rahmi Toktaş tarafından Çıldır Gölüne çelen bırakıldı.

cildir-golune-depremzedeler-anisina-celenk-birakildi-1.jpgcildir-golune-depremzedeler-anisina-celenk-birakildi-2.jpgcildir-golune-depremzedeler-anisina-celenk-birakildi-3.jpgcildir-golune-depremzedeler-anisina-celenk-birakildi-4.jpgcildir-golune-depremzedeler-anisina-celenk-birakildi-5.jpgcildir-golune-depremzedeler-anisina-celenk-birakildi-6.jpgcildir-golune-depremzedeler-anisina-celenk-birakildi-7.jpgcildir-golune-depremzedeler-anisina-celenk-birakildi-8.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler