Çimento Müdürü Yasin Sarıçamlık, Gazeteciler Gününde Gazetecileri Unutmadı!

Çimento Müdürü Yasin Sarıçamlık, Gazeteciler Gününde Gazetecileri Unutmadı!
Çimentaş Çimento Fabrikası Müdürü Yasin Sarıçamlık 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kars'ta görev yapan yerel ve ulusal gazetecilere çiçek göndererek Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Gazetecilerin Kars’ta çok zor şartlarda görevlerini ifa ettiğini belirten Çimentaş Çimento Fabrikası Müdürü Yasin Sarıçamlık, "Gazetecilik, toplumun gelişmesinde, demokrasi kültürünün yerleşmesinde, toplumun taleplerinin kamuoyu ile paylaşılmasında önemli görevler üstlenmektedir. İfade özgürlüğünün temelini oluşturan gazetecilik mesleği, aynı zamanda sorumluluk bilinci ile hareket edilen en nadir mesleklerden biridir. Herhangi bir mesai mefhumu gözetmeksizin her türlü şartta görevlerini yerine getiren basın çalışanları, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için verdikleri mücadele takdire şayandır. Bu duygu ve düşüncelerle, Başta Kars ilimizdeki basın emekçileri olmak üzere tüm çalışan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim.." dedi.

cimento-muduru-yasin-saricamlik,-gazeteciler-gununde-gazetecileri-unutmadi!-(1)-003.jpgcimento-muduru-yasin-saricamlik,-gazeteciler-gununde-gazetecileri-unutmadi!-(2)-003.jpg

Kaynak:Kars Manşet

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir