DEM Parti’den dikkat çeken adaylar

DEM Parti’den dikkat çeken adaylar

DEM Parti'nin Sarıkamış adayları genç Avukat Serap Çelik ve emekli Öğretmen Hüseyin Altun oldu.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM), sayılı günlerin kaldığı 31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. DEM Parti Sarıkamış Belediye Eş Başkanları Avukat Serap Çelik ve emekli Öğretmen Hüseyin Altun, ilçede esnaf ve aile ziyaretlerini sürdürerek destek istedi.

İlçede yaşanan yol, çöp, su, sokak hayvanları, temizlik, çevre düzenlemesi gibi birçok sorunun yıllardır devam ettiğini, bunun çözümü içinde her zaman ilke edindikleri ‘şeffaf belediyecilik’ hizmetini ilçede hakim kılacaklarını söyleyen Çelik ve Altun, ilçenin kaderine terk edilmemesini istedi.

Serap Çelik kimdir?

1995 yılında Sarıkamış’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serap Çelik, yaklaşık 2 yıldır Sarıkamış’ta avukatlık yapıyor.

Hüseyin Altun kimdir?

1948 Kağızman Çengilli köyünde doğdu, ilkokulu bu köyde ortaokulu Kağızman'da okuduktan sonra 1969 yılında da Rize öğretmen okulunu bitirdi. Öğretmenlik yaptığı dönemde birçok tayin farklı ilde görev yaptıktan sonra 1993 yılında emekli oldu.

5c8029de-d0e6-4b80-87e0-aea3fcaebb14.jpg

b66828f3-cfa3-4625-8c0c-821760d3c0c9.jpg

Kaynak:Neriman Yalçın

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler