Demokrasi Nöbetinde Mevlit Okundu

Demokrasi Nöbetinde Mevlit Okundu

15 Aralık gecesi Paralel Yapıya mensup FETÖ Terör Örgütü üyeleri tarafından yapılmak istenen darbe girişimine karşı Susuz İlçesi halkı ilk geceden itibaren tepkilerini göstermeye devam ediyor.

Tacettin DURMUŞ / KARS

Susuz’lu vatandaşlar ilk günden itibaren her gün akşam 21:00 dolaylarında ilçe merkezinde toplanarak demokrasisine, devletine sahip çıkma amacıyla yürüyüş düzenliyor.

İlçe Kaymakamı Yusuf İzci, Belediye Başkanı Murat Uray, Jandarma Komutanı Ercan Onarıcılar, Emniyet Amiri Deniz Engin, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bulut, mahalle ve köy muhtarları, daire amirleri ve her yaştan Susuz’lu vatandaşlar katılıyor.

İlçe merkezinde başlayan yürüyüş İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde duaların ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla tamamlanıyor ve Demokrasiye Sahip Çıkma nöbeti başlıyor.

FETÖ / Paralel Devlet Yapılanması üyelerinin 15 Temmuz gecesi yapmaya kalkıştıkları darbe girişimi sırasında tankların önüne yatarak şehit olan, açılan ateşle şehit edilen asker – polis ve sivil vatandaşlarımızın aziz ruhları için Demokrasi Yürüyüşünün 9. Gecesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde mevlit okundu.

Yapılan yürüyüş sonrası açıklama yapan İlçe Kaymakamı Yusuf İzci ve Belediye Başkanı Murat Uray, vatan hainleri tarafından yapılmak istenen darbe girişimine karşı ilk günden itibaren İlçemizde de demokrasiye sahip çıkma anlamında yürüyüşler yapıldığını ve vatandaşların demokrasisine devletine sahip çıktığını belirterek 9 gün boyunca sokaklara çıkan tüm vatandaşlara teşekkür etti ve demokrasi nöbetlerine her akşam ilçe merkezinde devam edileceğini belirttiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler