Diyarbakır’da boğulma ihbarı ekipleri harekete geçti

Diyarbakır’da boğulma ihbarı ekipleri harekete geçti
Diyarbakır'ın Silvan ilçesi Malabadi Baraj göletinde su yüzeyinde cisim görülmesi ihbarı ekipleri harekete geçirdi.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi Malabadi Baraj göletinde su yüzeyinde cisim görülmesi ihbarı ekipleri harekete geçirdi. Yapılan kontrollerde ihbar asılsız çıktı.

Malabadi Baraj göletinde su yüzeyinde cisim görüldüğü ihbarı ekipleri harekete geçirdi. Batman'dan itfaiye, AFAD, Diyarbakır AFAD ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan kapsamlı arama kurtarma çalışmalarına rağmen herhangi bir şahsa ulaşılamadı. Yetkililer, suyun üzerinde fark edilen cismin büyük ihtimalle bir duba olduğunu ve ihbarı yapan kişinin uzaktan gördüğü bu nesneyi insan zannederek ihbarda bulunduğunu değerlendirdi.

Diyarbakır’da boğulma ihbarı ekipleri harekete geçti

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir