DSİ Kars 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar Iğdır’da incelemelerde bulundu

DSİ Kars 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar Iğdır’da incelemelerde bulundu

DSİ Kars 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar Iğdır’da devam projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bölge Müdürü Mahmut Dündar ve beraberindeki heyet, Iğdır Tuzluca İlçe Kaymakamı ve aynı zamanda İlçe Belediye Başkanı olan Abdullah Kadıoğlu’nu ziyaret ederek devam eden projeleri ve talepleri istişare ettiler.

Bölge Müdürü Dündar daha sonra 98.620 dekar arazinin sulanması, Iğdır il merkezi, Tuzluca-Karakoyunlu-Aralık ilçeleri, Hoşhaber-Halfeli-Melekli Beledeleri ve 70 köyün içmesuyu ihtiyacını karşılayacak olan ve inşaatı devam eden Ünlendi Barajında incelemelerde bulunuldu.

Bölge Müdürü Dündar, Iğdır Kaymakamlığı ve vatandaşların talep ettikleri sulama amaçlı Göktaş Göleti aks yerinde incelemede bulunuldu. Dündar, “Bu gölet ile Tuzluca ilçe merkezine ait arazilerin sulanması amaçlanmaktadır.” dedi.

Bölge Müdürü Dündar ve beraberindeki heyet ile Iğdır ve Tuzluca İlçe Merkezi Taşkın Koruma İnşaatında incelemede bulundu. Dündar yapılacak çalışmalarla alakalı ilgililere gerekli talimatları verdi.

dsi-bolge-muduru-mahmut-dundar-igdir’da-incelemelerde-bulundu-(1).jpgdsi-bolge-muduru-mahmut-dundar-igdir’da-incelemelerde-bulundu-(2).jpgdsi-bolge-muduru-mahmut-dundar-igdir’da-incelemelerde-bulundu-(3).jpgdsi-bolge-muduru-mahmut-dundar-igdir’da-incelemelerde-bulundu-(4).jpgdsi-bolge-muduru-mahmut-dundar-igdir’da-incelemelerde-bulundu-(5).jpgdsi-bolge-muduru-mahmut-dundar-igdir’da-incelemelerde-bulundu-(6).jpgdsi-bolge-muduru-mahmut-dundar-igdir’da-incelemelerde-bulundu-(7).jpgdsi-bolge-muduru-mahmut-dundar-igdir’da-incelemelerde-bulundu-(8).jpgdsi-bolge-muduru-mahmut-dundar-igdir’da-incelemelerde-bulundu-(9).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber