Düzce’de asfalt mesaisi gece gündüz sürüyor

Düzce’de asfalt mesaisi gece gündüz sürüyor

DÜZCE – Düzce Belediyesi, Şıralık Mahallesi'nde asfaltlama öncesi hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi, Şıralık Mahallesi'nde asfaltlama öncesi hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, cadde ve sokakları asfalt uygulamasına hazır hale getirmek için gece gündüz çalışma yürütüyor.

Düzce Belediyesi, kent genelinde yol konforunu artırmaya yönelik çalışmalarına Şıralık Mahallesi'nde devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından mahallede asfaltlama öncesinde gerekli yol hazırlıkları gerçekleştiriliyor. Cadde ve sokaklarda yürütülen çalışmalar kapsamında yolların asfalt uygulamasına uygun hale getirilmesi için ekipler yoğun mesai harcıyor. Çalışmaların gece saatlerinde de devam ettiği belirtilirken, hazırlıkların tamamlandığı noktalarda asfaltlama aşamasına geçilmesi planlanıyor. Düzce Belediyesi, kent genelinde ulaşım konforunun artırılması amacıyla yol yenileme ve asfalt çalışmalarının belirlenen program doğrultusunda sürdürüleceğini bildirdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir