Düzceli Turizm İşletmeleri İzmir TTI Fuarında 200 B2B Görüşmesi Yaptı
Düzce'de faaliyet gösteren turizm işletmeleri Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresine Batı Karadeniz Otelleri çatısı altında katılarak toplamda 200 görüşme gerçekleştirdi.
Düzce'de faaliyet gösteren turizm işletmeleri Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresine Batı Karadeniz Otelleri çatısı altında katılarak toplamda 200 görüşme gerçekleştirdi.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın (DTSO) turizmi geliştirme ve ilin tanıtımı amacıyla yapmış olduğu çalışmalar ve geliştirdiği projeler kapsamında her yıl düzenli olarak katılınan fuarlardan biri olan İzmir Fuarı'na bu yıl da odaya kayıtlı 8 konaklama tesisi ile birlikte katılım sağlandı. Gerçekleşen fuar boyunca Düzce'de faaliyet gösteren konaklama tesisleri ulusal ve uluslararası isteklilerle 200'den fazla görüşme gerçekleştirdi. Fuarda Düzce'nin tanınan markası haline gelen Düzce'ye Gelsene platformunun detaylı tanıtım ve sunumları yapılırken, konaklama tesisleri ve turizme dair tüm detayların tek bir noktada toplandığı da fuar katılımcıları ile paylaşıldı. Fuar katılımcılarından tam not alan Düzce'ye Gelsene Platformu sadece TTI İzmir Fuarı boyunca 10 binlerce kez ziyaret edildi.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, yapılan tüm ikili görüşmelerin ve bağlantıların koordinasyonu yaparken, konaklama tesisleri yetkilileri, gerçekleşen B2B görüşmelerinden hayli verimli sonuçlar aldıklarını belirttiler.
Konuyla alakalı görüşlerini dile getiren DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık, "Düzce Belediyesi ile işbirliği halinde Türkiye'nin en önemli turizm fuarlarından biri olan TTİ İzmir Fuarına 8 konaklama tesisimizle birlikte katıldık. Düzce'nin doğal ve kültürel zenginliklerinin yanında konforlu konaklama tesislerimizin varlığını da fuar ziyaretçileriyle paylaşmış olduk. Turizmin bir bütün olduğunu düşünüyor ve bu konuda tüm paydaşlarımız ile koordine şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: