Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin'in sağlıklı ve yaşanabilir bir kent hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında kapsamlı temizlik çalışmalarına devam ediyor.
Kent genelinde temizlik faaliyetlerini program doğrultusunda aralıksız sürdüren ekipler; Orta, Umurlu, Yedi Eylül, Osman Yozgatlı ve Mimar Sinan mahallelerinde kapsamlı temizlik ve süpürme çalışması gerçekleştirdi.
Sabahın erken saatlerinden akşamın ilerleyen saatlerine kadar sahada görev yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerin cadde ve sokaklarında biriken atıkları toplarken süpürme çalışmalarını da özenle gerçekleştirdi. Ekiplerin çalışmalarıyla mahalleler daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşturuldu.

Kaynak:İHA