Emre Yeğin, Susuz AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı

Emre Yeğin, Susuz AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı

Emre Yeğin, Susuz AK Parti'den İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Susuz il teşkilatında gerçekleşen programda İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yapan Emre Yeğin, "İnsanların koydukları hedeflere inandıkları doğrultuda başarı kazandıklarına inanıyorum. Ben de bu uğurda koyduğum hedeflerime inanarak aday adaylığı başvurumu yaptım. Hayatının neredeyse tamamını Kars’ta ve Susuzda geçiren bir birey olarak İlçeme ve İlimize hizmet etmek benim için gurur verici bir sorumluluktur. Aldığım eğitimler ve mesleki tecrübelerimin, İlçeme hizmet etmede bana ışık tutacağına inanıyorum. Ayrıca Susuz’lu olmam hasebiyle; bu ilçede yaşayan akrabalarımın, arkadaşlarımın, aile dostlarımızın ve tüm hemşerilerimizin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını bildiğim, paylaştığım için onların derdine ortak olmak, çözüm üretmek, elimi taşın altına koymak, memleketim için çalışmak istiyorum. Kısacası bu yola çıkmamın temel sebebi memleketime olan sevdamdır. Bu uğurda bana destek olan ve olacak herkese teşekkür ediyorum. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip eylesin." dedi.

EMRE YEĞİN KİMDİR?

1987 Yılında Susuzda doğdum. İlk ve orta öğretimini Kars’ta. Daha sonra 2009 Yılında Kafkas Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldum. İşletme Bölümünden sonra eğitimime devam ederek 2014 Yılında’da Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun oldum.2010-2016 yılları arasında Kars Vakıfbank Şubesinde Bankacılık görevinde bulundum. Bankacılık mesleğine ara vererek 2016 Yılında askerlik görevimi tamamladım. Farklı alanlarda ticari girişimlerde bulunduktan sonra 2017 yılından itibaren Eğitim sektöründe çalışmaya başladım. Halen Kars Bireysel Yargı Akademi Eğitim Kurumunun Müdürü ve İşletme Ortağı olarak çalışmaya devam etmekteyim. Evliyim. Doğduğum günden beri Kars İl’inde yaşamaktayım.

emre-yegin,-susuz-ak-parti-il-genel-meclis-uyesi-aday-adayi-(2).jpgemre-yegin,-susuz-ak-parti-il-genel-meclis-uyesi-aday-adayi-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler