Ergani’yi sağanak vurdu, yollar göle döndü

Ergani’yi sağanak vurdu, yollar göle döndü
Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yolların göle döndüğü ilçede birçok ev ve iş yerini su bastı.

Ergani ilçesinde akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı durma noktasına getirdi. Ulaşımın durduğu ilçede yollar göle döndü. Vatandaşlar sağanaktan korunmak için saçak ve duraklara sığınırken, birçok ev ve iş yerini su bastı. Yağışın durması ile birlikte araçlar caddede güçlükle ilerlemeye çalıştı. Yetkililer, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir