Ertaş görevi Müçük’e devretti!

Ertaş görevi Müçük’e devretti!

Kars Ziraat Odası Başkanlığı seçimini kazanan Özcan Müçük görevi Adem Ertaş’tan devraldı.

Volkan KARABAĞ

Kars Ziraat Odası Başkanlığı seçimi 2 Şubat tarihinde yapıldı. Yapılan seçimde mevut başkan Adem Ertaş, Özcan Müçük ve Selahattin Aldım yarıştı. 82 delegenin oy kullandığı seçimde Özcan Müçük 39 oy alarak yeni başkan seçildi.

Seçimin ardından bugün odada devir teslim töreni düzenlendi. Ertaş görevini Müçük’e devretti. Düzenlenen devir teslim töreninde bir konuşma yapan Ertaş, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Doğu Anadolu Bölge Sorumluluğunun devam edeceğini belirterek, “Gerçekleştirdiğimiz seçimde Özcan Müçük seçimi kazandı, kendisini tebrik ediyor, ilimize ve çiftçimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizlerin bu kadar yapmış olduğu çalışmaların ardından kendisi de inşallah çiftçilerimize bir şeyler katacaktır bundan eminiz. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Doğu Anadolu Bölge Sorumluluğumuz devam etmektedir buradan da kendilerine her türlü desteği vereceğiz. İlimizin ve çiftçimizin sorunlarını yine başkanımızın aracılığıyla bakanlığa ve Türkiye Ziraat Odaları Birliğine ileteceğiz.” dedi.

Yeni başkan Müçük ise, her zaman çiftçilerin ve ilin hizmetinde olacağını, mevcut başkan Adem Ertaş ile hizmet noktasında her zaman istişare içerisinde olacaklarını, Ertaş’ın gönüllerin başkanı olduğunu söyledi.

Müçük, Ertaş’a yaptığı hizmetlerden dolayı kendisini tebrik ederek plaket takdim etti.

ertas-gorevi-mucuke-devretti-1.jpgertas-gorevi-mucuke-devretti-2.jpgertas-gorevi-mucuke-devretti-3.jpgertas-gorevi-mucuke-devretti-4.jpgertas-gorevi-mucuke-devretti-5.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler