'Fırınım olduğunu ispat etsinler istifa edeceğim'
Ekmek fiyatlarına yapılan zamla alakalı geçtiğimiz günlerde birkaç oda başkanının yaptığı açıklamaya karşılık bir açıklama yapan Lokantacılar ve Fırıncılar odası Başkanı Subutay Kılıç belgelerle konuştu.
Doğu Anadolu Bölgesinde bulunan birkaç ili örnek göstererek ekmeğe yapılan zamların en uygununun ilimizde yaşandığını gösterdi. 500 gram bir ekmeğe yapılan zamda satış fiyatının 2 TL olmasının çok normal olduğunu ileri süren Başkan Subutay Kılıç, diğer illerde de zam yapıldı. Onlardaki fiyatlar bize göre bazıları düşük olabilir ama ekmek gramajlarının da buna göre düşük olduğunu belirtti.
'Fırınım olduğunu ispat etsinler istifa edeceğim'
Lokantacılar ve Fırıncılar odası Başkanı Subutay Kılıç yaptığı basın açıklamasında, "yapılan ekmek zammı ile ilgili söz konusu açıklamada benim adıma 3 Adet fırının olduğu belirtilmiş. Benim adıma kayıtlı fırın olduğunu ispat etsinler istifa edeceğim. Eğer ispat edemezlerse de lütfen onurlu bir duruş sergileyip kendileri istifa etsin" diye konuştu.