Gercüş’te genç öğretmen evinde ölü bulundu

Gercüş’te genç öğretmen evinde ölü bulundu
Batman'ın Gercüş ilçesinde görev yapan genç öğretmen Ayşegül Yıldırım (35), evinde ölü bulundu.

Batman'ın Gercüş ilçesinde görev yapan genç öğretmen Ayşegül Yıldırım (35), evinde ölü bulundu. İki gündür kendisinden haber alınamayan öğretmenin vefatı, eğitim camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.

Gercüş ilçesine bağlı Kocak Ortaokulunda yaklaşık 7 yıldır görev yapan Ayşegül Yıldırım'dan son iki gündür haber alamayan meslektaşları ve yakınları durumdan şüphelendi. Telefon aramalarına yanıt vermeyen Yıldırım'ın durumunu kontrol etmek için ikametine giden arkadaşları, kapının açılmaması üzerine durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri, savcılık talimatıyla kapıyı kırarak içeri girdi. Yapılan incelemede, talihsiz öğretmenin cansız bedeniyle karşılaşıldı.

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk kontrollerin ardından Yıldırım'ın cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. 7 yıldır aynı okulda görev yapan ve öğrencileri ile meslektaşları tarafından sevilen bir isim olan Ayşegül Yıldırım'ın vefat haberi ilçede büyük üzüntüyle karşılandı.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme devam ediyor.

Gercüş’te genç öğretmen evinde ölü bulundu

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir