GOLDARC Kuyumculuk Kars halkının hizmetinde

GOLDARC Kuyumculuk Kars halkının hizmetinde

Karslı iş insanı Mimar Deniz Yağcı tarafından GOLDARC Kuyumculuk Faikbey Caddesinde Kars halkının hizmetine açıldı.

Kars’ın tanınmış esnaflarından Mimar Deniz Yağcı, GOLDARC Kuyumculuk adıyla yeni bir işletmeyi faaliyete geçirdi. Faikbey Caddesi üzerinde hizmete giren GOLDARC Kuyumculuk, Eminoğulları Kuyumculuk Mimarlık Mühendislik Sanayi Tic. Ltd. Şti. bünyesinde hizmet verecek.

Kars halkına daha iyi hizmet verebilmek için GOLDARC Kuyumculuğu açtıklarını ifade eden GOLDARC Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Yağcı, “Sektörün yabancısı değilim. Zaten şuan da devam eden işimde de bu sektörde faaliyet yapıyorum. Şimdi Mimarlık ve Mühendislik hizmetimizin yanında GOLDARC ismiyle kuyumculuk sektörünü de bugün itibariyle hizmete aldık. Sektöre yeni bir soluk kazandırmak adına bildiğimiz işi yapmaya devam edeceğiz. İnşallah ilimize, halkımıza ve bize hayırlar getirir” dedi.

Özel tasarım takıların özel atölyelerde yaptırdıklarını da ifade eden Yağcı, “Her insanın hayatında varlığını ve değerini bilen, hisseden, fark eden kuyumcular mutlaka vardır. Bizde her zaman müşterilerimizin yanında onların istedikleri takıları özel tasarımlarla özel atölyelerde yaptırıyoruz.” ifadesini kullandı.

goldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-1.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-2.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-3.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-4.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-5.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-6.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-7.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-8.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-9.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-10.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-11.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-12.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-13.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-14.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-15.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-16.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-17.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-18.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-19.jpggoldarc-kuyumculuk-kars-halkinin-hizmetinde-20.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler