Gönüllüler, Sarıkamış için harekete geçti!

Gönüllüler, Sarıkamış için harekete geçti!

Sarıkamış Kayak Merkezinin hizmet kalitesini artırmak ve gelen misafirlere daha iyi hizmet vermek adına bir araya gelen gönüllüler, sosyal medya üzerinden etkinlik başlattı.

Volkan KARABAĞ

Aşılama sürecinin yaygınlaşması ve koronavirüs salgınının etkisini azaltması nedeniyle normalleşme dönemine girildiğini bugünlerde kış turizmi için hazırlıklar başladı.

1 Temmuz’dan itibariyle birçok yasakların kaldırılması ile birlikte kış turizminde dünyanın sayılı merkezlerinden biri olan Sarıkamış Kayak Merkezinde de çalışmalar başladı.

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından yürütülen çalışmada kayak merkezindeki pistlerde gerekli makinalı bakım onarım ve çevre düzenleme ile pistlerdeki taşlar toplanıyor.

Sosyal medyada yapılan bir etkinlikte 3 Temmuz Cumartesi günü saat 10:00’da başlayacak taş toplama etkinliğinin 4 Temmuz Pazar günü saat 19:00’ye kadar devam edeceği vurgulandı. Vatandaşların ve gönüllülerin toplayacağı taşlar daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından iş makinesiyle bölgeden alınacağı öğrenildi.

gonulluler,-sarikamis-icin-harekete-gecti!-(3).jpggonulluler,-sarikamis-icin-harekete-gecti!-(1).jpggonulluler,-sarikamis-icin-harekete-gecti!-(4).jpggonulluler,-sarikamis-icin-harekete-gecti!-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler