Handan Güngör’ün “Peri Tozu” adlı kitabı!

Handan Güngör’ün “Peri Tozu” adlı kitabı!

Karslı hemşehrimiz Handan Güngör, “Peri Tozu” adlı kitabında hayatın içerisinde izlediği olaylar ve tabi biraz hayal gücü ile ortaya çıkardığı sürükleyici aşk hikayesini okur severlerle buluşturdu.

22 Ekim 1971 yılında Ankara Yenimahalle’de dünyaya gelen Handan Güngör, aslen Kars’ın Arpaçay ilçesine bağlı Burcalı köyündendir.

İlk, orta, lise eğitim ve öğrenim hayatınının devamında, iş hayatına atılmış ve noterlik dairesinde katip olarak işe başlamış, zaman içerisinde Başkatip olarak Ankara’da çeşitli noterliklerde görev almış ve nihayetinde şu an Ankara 11. Noterliğinde Başkatip olarak görev yapmaktadır.  Evli ve 1 çocuk annesidir.

2021 Eylül ayında basılmış olan “PERİ TOZU” isimli kitap, kendisinin yaptığı gözlemler, hayatın içerisinde izlediği olaylar ve tabi biraz hayal gücü ile ortaya çıkmış, bir aşk hikayesi. Biraz masal, biraz gerçek. Ama olmayacak şeyler değil. Belki tanıdık, belki hiç bilmediğimiz hayatlar. Hayallerin sonu gelmez deyip, okumanız dileğiyle.

handan-gungor’un-“peri-tozu”-adli-kitabi!-(1).jpeghandan-gungor’un-“peri-tozu”-adli-kitabi!-(3).jpeghandan-gungor’un-“peri-tozu”-adli-kitabi!-(2).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler