Muğla'da 13 ilden 150 sporcunun katılımıyla düzenlenen Hemsball Türkiye Şampiyonası, devam ediyor.
Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen şampiyona, 10-13 Eylül 2026 tarihleri arasında Menteşe Spor Salonu'nda düzenleniyor.
Şampiyonanın açılış seremonisi dün Menteşe Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Büyük heyecana sahne olan müsabakalarda genç sporcular, Türkiye şampiyonluğu için mücadele ediyor.
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Menteşe Spor Salonu'nda sporcular ve antrenörlerle bir araya gelerek şampiyona hakkında değerlendirmelerde bulundu. Açıkbaş, tüm sporculara ve antrenörlere başarılar diledi. Müsabakalar, 13 Eylül Pazar günü sona erecek.
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Muğla, dört mevsim spor organizasyonlarına ev sahipliği yapan önemli bir spor kentidir. Bu hafta Menteşe'de Hemsball Türkiye Şampiyonası, Ula Akyaka'da ise Kite Avrupa Şampiyonası düzenlenmektedir. İlimizin spor turizmi ve organizasyon kapasitesini her geçen gün daha da güçlendirmeye devam ediyoruz. Tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz" denildi.
Kaynak:İHA