Hizmet Gömleğini Giydik!

Hizmet Gömleğini Giydik!

Kars'ın Akyaka İlçesi son bir aydır değişimi tüm hızıyla yaşamaya başladı.

Hizmet Gömleğini Giydik!

Kars’ın Akyaka İlçesi son bir aydır değişimi tüm hızıyla yaşamaya başladı. İlçe merkezinde çevre düzenlemesi çalışmaları ve yollarda bulunan bozuk alanların tamiri ile başlayan değişim rüzgarı, kaldırımların yayaların kullanacağı alana dönüştürülmesi ile devam etti. 

Akyaka ilçesinin çöpleri katı atık tesisi faaliyete geçirilemediğinden vahşi depolama yöntemiyle depolanıyordu, bu atıkların çevreye kötü koku ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek amacıyla atıkların depolandığı alan ıslah edilmek suretiyle çevre sağlığı korunarak görüntü kirliliği engellendi.

Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş ve Belediye Meclis Üyelerinin nezaretiyle yapılan çalışmalarda İl Özel İdaresinden makine yardımı alındı. Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş da “Bizler hizmet gömleğini giyerek ilçe halkına hizmet etmeye çalışıyoruz düşünüp tasarladığımız belli projelerimiz hayata geçirirken elbette ki bizi aşan durumlar olacaktır, bu sıkıntıları da değerli Akyaka halkamızın desteği , hoş görüsü ile kıymetli devlet büyüklerimizin yardımıyla aşarak ilçemize hizmet edeceğiz. Bizler üstlenmiş olduğumuz bu kamu görevini ekip ruhu çalışması içerisinde yapmayı hedefliyoruz, diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızla el ele vererek Akyaka İlçemize güzel hizmetler yapmayı planlıyoruz. Yapacağımız çalışmalarda bizlere desteklerini esirgemeyen tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın değerli daire amirlerine ve kıymetli personeline Akyaka halkı adına birkez daha teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi. 

İlçe merasının katı atıklardaki sızıntıyla kirlenmesinin de önüne geçilmesiyle ilçe güzel bir görünüme kavuşması da dikkatlerden kaçmadı. kha

Önceki ve Sonraki Haberler