'Hoş Geldin, Öğretmenim'

'Hoş Geldin, Öğretmenim'

Susuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçeye yeni atanan öğretmenlere “Hoş geldin” dedi, İlçeyi tanıttı.

2015 – 2016 Eğitim – Öğretim yılında ataması yapılan ve göreve yeni başlayan öğretmenlere karanfil verilerek hoş geldiniz denildi.

Susuz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda başlayan törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Yahşi, Şube müdürleri Bülent Zengi ve Bayram Canlı, okul müdürleri, göreve yeni başlayan öğretmenler kayıldılar.

Saygı duruşuna müteakip İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Yahşi “ İlçemize hoş geldiniz, atamanızın yapılmasından dolayı sizleri tebrik eder ve başarılarla dolu bir meslek hayatı geçirmenizi dilerim. Susuz güzel ve huzurlu bir ilçedir. Burayı beğeneceğinizden eminim, sizleri rahat ve huzuru simgelemesi amacıyla kırmızı karanfillerle karşıladık. İlçemize en uzak ilden başlayarak karanfillerinizi takdim emek istiyoruz. Tekrar hoş geldiniz diyor hayatta başarılar diliyoruz.” Dedi.

Sırayla karanfilleri verilen öğretmenler salondaki yerlerini aldılar. Susuz Kayadibi İlkokulunda yeni göreve başlayan Sevgi Uçungan, ‘Öğretmenim’  adlı şiiri okudu.

Cilavuz Köy Enstitüsü geleneğinden gelen ve bu gün Kazım Karabekir Anadolu Lisesi olarak işlevine devam eden okulun Müzik Öğretmeni Olcay Açarı ve öğrencilerinin verdiği müzik ziyafeti güzel anlar yaşattı.

“1937 den bu güne Cilavuz Köy Enstitüsü” Belgesel filim sunumu gerçekleştirildi. Filimin izlenmesi sırasında yaşanan duygu yoğunluğu, geçmişten günümüze köprü oldu.

Susuz’u tanıtan sunumun ardından Kazım Karabekir Anadolu Lisesi yemekhanesinde yemek yendi. Kantinde çay içildi.

Cilavuz’a hoş geldiniz. Çiçeği burnunda, geleceğe umut öğretmenlerimiz.  

hos-geldin,-ogretmenim-(1).jpghos-geldin,-ogretmenim-(2).jpghos-geldin,-ogretmenim-(3).jpghos-geldin,-ogretmenim-(4).jpghos-geldin,-ogretmenim-(5).jpghos-geldin,-ogretmenim-(6).jpghos-geldin,-ogretmenim-(7).jpg

kha

Önceki ve Sonraki Haberler