“İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı” Düzenlendi

“İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı” Düzenlendi

Kars Valisi Ziya Polat başkanlığında, “İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıda, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla Kars genelinde görev yapan kolluk kuvvetlerince yürütülen genel asayiş ve güvenlik uygulamaları, sınır güvenliği ile düzensiz göçle mücadele konuları ele alındı.

Vali Polat, vatandaşların huzurunun ve kamu düzeninin korunmasının en öncelikli konular arasında yer aldığını vurgulayarak, tüm güvenlik birimlerinin kararlı ve koordineli bir şekilde çalışmalarına devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Toplantıda ayrıca, ilgili kurumlar arasında etkin iş birliği ve bilgi paylaşımının artırılması gerektiği üzerinde duruldu. Alınan kararlarla, sahada yürütülen güvenlik faaliyetlerinin daha etkin hâle getirilmesi hedefleniyor.

karsmanset.jpg

Kaynak:Neriman Yalçın

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler