Işık Çapanoğlu Spor Analiz: “Başkan Erkan Aydın’a Çağrım”

Işık Çapanoğlu Spor Analiz: “Başkan Erkan Aydın’a Çağrım”

- KARSLI GENÇLERİ VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ DEĞERLENDİRİN

Kars 36 Spor, 3 haftada lige havlu attı diyebiliriz. Bayburt yenilgisi, Ardahan beraberliği ve peşinden Palandöken yenilgisi bardağı taşırdı.

Yapılan transferler istenilen ve beklenileni vermedi. Acil takviye lazım. Bu şekilde bu takım ligin sonu averaj takımı olur. Çünkü kendi sahasında iki pas yapamayan, rakibi üzerine gidemeyen bir takım var. Bu takıma çok acil transfer yapılması gerekiyor. Kulüpte para yok, destek olan yok, elini taşın altına koyan yok…

Peki, ne yapmak gerekiyor?

Öncelikle Kars 36 Spor özüne dönmeli, amatörde tarama yapmalı, BAL’da oynayacak kapasitede gençleri takıma kazandırmalı, yoluna Karslı gençlerle devam etmeli, bir kez daha taşıma suyuyla değirmen dönmeyeceğini anlamış olduk. Bunun için Kars 36 Spor özüne dönmeli…

Kars 36 Spor yönetimi ve teknik heyeti 25 bin öğrencisi olan Kafkas Üniversitesi’ni çok iyi değerlendirmelidir. Üniversitede çok yetenekli gençler var. Hatta bu üniversitenin bir de Beden Eğitim Yüksek Okulu var. Bu okulda branşı futbol olan gençler var. Bu gençlerden yararlanmak gerekir. Öncelikle yetenekli olan futbol oynamış, futbolu seven, amatör lisansı olan gençler taranarak Kars 36 Spor’a kazandırılmalıdır.

Öğrencilerin harçlığı, ev kirası desteği ve ufak tefek giderleri karşılanarak hem öğrencilere destek olmuş olursunuz hem de Kars 36 Spor’a yüreğini ortaya koyarak oynayan gençleri kazanmış olursunuz. Mevcut futbolculardan bir iki dışında Kars’a katkı koyacak futbolcu yok. Kars’ta amatör oynayan daha yetenekli gençler var. Aynı şekilde üniversitede yetenekli gençler var. Bunlara dokunmak gerekiyor. Sonuçta adı BAL olsa da amatör ligden deplasmanlı olması dışında bir farkı yok. Yapılacak iyi bir tarama ile geleceğin Kars 36 Spor’unu kurmuş olursunuz. Yani kısacası kendi yağımızla kavrulmuş oluruz. Kars 36 Spor yönetimi Karslı gençler ile üniversite öğrencilerini çok iyi değerlendirmeli, gerekirse üniversite yönetiminden bu konuda destek almalıdır.

Ez cümle; Kars 36 Spor özüne dönmelidir. En fazla bir iki sezon sıkıntı yaşar, sonrasında başarı kendiliğinden gelir…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler