Işık Çapanoğlu Spor Analiz: “Kars 36 Spor kadrosunu güçlendirmeli”

Işık Çapanoğlu Spor Analiz: “Kars 36 Spor kadrosunu güçlendirmeli”

Türkiye Spor Yazarları Derneği Kars Temsilcisi Işık Çapanoğlu yazdı: “Kars 36 Spor kadrosunu güçlendirmeli”

Kars 36 Spor sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Ziraat Türkiye Kupası’nda Ardahan karşısında alınan galibiyet, ardından ligde üs üste alınan başarısız sonuçlar Kars 36 Spor taraftarlarını da derinden üzdü.

Şimdi burada akıllara gelen ilk soru futbolcu transferlerini kim yaptı? Futbolcular hangi kriterlere göre alındı? Daha önce bu futbolcular hakkında bilgi toplanmadı mı? Hangi takımda oynadılar, başarıları ne? Geldikleri takımlarda kaç maça çıktılar. Bunlar araştırılmadı mı?

Sonuçta para verilip transfer yapılıyor, yapılan transferlerinde takıma katkı koyması gerekiyor. Bir yazımda bahsetmiştim. ‘Bu futbolcularla olmaz’ diye evet bu futbolcularla lig gitmez, Yeşil beyazlı ekip devre arasında ara transferde mutlak suretle transfer yapmalı, birçok mevkiiye başta kaleci olmak üzere transfer yapmalı…

Yapılan transferler ise çok iyi araştırılmalıdır. Yoksa ikinci devre de taraftar saç baş yolacak…

Tabi transfer yapmak için para gerekiyor. Hem de hatırı sayılır bir meblağ, yeni yönetim iyi niyetli, çok şey yapmak istiyor. Çünkü başta başkan olmak üzere hepsi genç ve gençliğin verdiği enerjiyle kazanmak istiyor. Bunun için de transfer yapmaları gerekiyor.

Bu konuda başta Valimiz Türker Öksüz olmak üzere Bakanımız Ahmet Arslan ve Komisyon Başkanımız Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın da her zaman olduğu gibi ara transferde de kentin takımına destek olacağına inanıyorum.

Yönetimin bir takım futbolcuları takip ettiğini biliyorum, takıma güç katacak, yeşil beyazlı ekibi yukarılara çıkaracak bu futbolcuların transferi için gerekli desteğin de sağlanması gerekiyor. Bu konuda da Karslıyım diyen herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum. Kars 36 Spor’a verilecek desteklerle inanıyorum ki ikinci devre yenilenmiş, gerekli transferler yapılmış güçlü bir Kars 36 Spor sahada göreceğiz.

Burada bir şeylerde Karslı işadamlarına da sesleniyorum. Hani Karslıyım diyorsunuz ya, Kars’ın kaymağını ikametgah ettiğiniz büyük illerde katmerli bir şekilde yiyorsunuz ya, azda Kars 36 Spor’a destek olun… O pamuk ellerinizi ceplerinize atın ve adını kullandığınız şehrin takımına sahip çıkın… Öyle Kars-Ardahan- Iğdır’ın adını kullanmakla olmuyor bu işler… Sizler bu 3 ilin adını kullanarak kendinize menfaat sağlıyorsunuz. Ne Kars’a, Ne Ardahan’a ve Ne de Iğdır’a bir katkınız, bir faydanız yok… İline sahip çıkan Cantürk Alagöz’ü de kutluyorum. Sizlere de Alagöz’ü örnek almanızı öneriyorum. Iğdır’ın yiğit adamını örnek alarak şehrinize katkı sağlayın…

Öyle kuru kuruya olmuyor…

Ez cümle Karslıyım diyen herkesi Kars 36 Spor’a destek olmaya davet ediyorum. Yasin Çiftçi ve ekibine destek olmanızı Karslılar olarak bekliyoruz…

Önceki ve Sonraki Haberler