İstanbul’da sağanakta yollar göle döndü

İstanbul’da sağanakta yollar göle döndü

İstanbul'da akşam saatlerinde aniden bastıran kuvvetli sağanak, kent genelinde hayatı olumsuz etkiledi.

İstanbul'da akşam saatlerinde aniden bastıran kuvvetli sağanak, kent genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Eyüpsultan ve Küçükçekmece'de göle dönen yollarda araçlar ilerlemekte zorluk çekti.

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Eyüpsultan Meydanı göle dönerken, araçlar ilememekte zorluk çekti. Rögarların taştığı yollarda su kaldırımlara kadar çıktı. Yenibosna'da yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise duraklara sığındı. Küçükçekmece'de de yollar göle döndü, araçlar ilerlemekte zorluk çekti.

Kentte hayatı olumsuz etkileyen yağmur sürüyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir