İstanbul'dan Susuz'a Gönül Köprüsü

İstanbul'dan Susuz'a Gönül Köprüsü

İstanbul Üniversitesi üstün zekâlılar öğretmenliği bölümü dördüncü sınıf öğrencileri,‏ Kars’ın Susuz İlçesine bağlı Ermişler ilkokulu öğrencilerini unutmadı.

Toplum hizmeti kapsamında kendi harçlıklarından biriktirdikleri paralarla Ermişler İlkokulu öğrencilerine yaz tatilinde okumaları için kitap yardımında bulundu. Öğrenciler, “Dünyada en güzel erdemli davranış kitap okumaktır, kitap okumak için kendimize vakit ayıralım.” uyarısında bulundu.

Bilgi sahibi olmadan fikir ve düşünce sahibi olunamayacağını belirten öğrenciler, evde anne ve babaların da çocuklarıyla birlikte her gün en az 1 saat kitap okuması gerektiğini kaydetti. Öğrenciler, “Kitap okumaya lütfen vakit ayıralım. Kitap okumak bir ayrıcalıktır. Çocuk ve gençler için en iyi dost ve arkadaş kitaptır. Yaz tatili kitap okumak için iyi bir fırsat.” dedi.

Sınıf Öğretmeni Yakup Salık “Öğrencilerimizin tatilde okumaları için fazla kitabımız yoktu. Üniversite öğrencilerimizin bu örnek davranışları sayesinde öğrencilerimiz tatilde okumalarını geliştirecekler arkadaşlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Okul müdürü Enver Özer de üniversite öğrencilerine yaptıkları bu anlamlı yardım için teşekkür etti. Diğer üniversite öğrencilerini bu örnek davranışı sürdürmeye davet etti.

istanbuldan-susuza-gonul-koprusu-(1).jpgistanbuldan-susuza-gonul-koprusu-(2).jpgistanbuldan-susuza-gonul-koprusu-(3).jpgistanbuldan-susuza-gonul-koprusu-(4).jpgistanbuldan-susuza-gonul-koprusu-(5).jpgistanbuldan-susuza-gonul-koprusu-(6)-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler