İYİ Parti Kağızman seçim bürosu açıldı

İYİ Parti Kağızman seçim bürosu açıldı

İyi Parti Kağızman İlçe Seçim Bürosunun açılışını yapan İyi Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Alpaslan Yüce, Dr. Aytaç Erman Keskin ve Ayşe Tarlak Yılmaz, 14 Mayıs'taki seçim için destek istedi.

14 Mayıs genel seçimleri öncesi Kağızman'da İyi Parti'ye olan samimiyet bir kez daha Kağızmanlılar tarafından gösterildi. İYİParti Milletvekili adayları Prof. Dr. Alpaslan Yüce, Dr. Aytaç Erman Keskin ve Ayşe Tarlak Yılmaz seçim bürosunun açılışını büyük bir coşku ile yaptı.

YÜCE "KARS İÇİN DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ"

Coşkulu kalabalığa seslenen Yüce "Benim canı gönülden sevgili hemşerilerin unutmayın ki ben sizin içinizden gelen, sizlerle beraber büyüyen, sizlere bu caddelerde gezen, Sizlerle birlikte futbol oynayan, sizlerden hiç ayrılmayan, her zaman aradığınızda sizlerle birlikte olan bir kardeşiniz var. Ben sizlerden bana sahip çıkmanızı istiyorum ben şuna inanıyorum ve görüyorum ki Kimi seçeceğinize siz çoktan karar vermişsiniz ? sizlere çok teşekkür ederim" dedi.

Seçimlerde Türkiye'nin istikametini yine milletin belirleyeceğinin altını çizen Yüce, şöyle devam etti, "Ben her zaman hizmet için sizlerle birlikte olacağım. telefonlarım her zaman açık her zamanda açık kalacaktır. Eğer benim bir hatam olurda bana söylemez iseniz benim elim yakanızda olsun, eğer bende sizler aradığınız zaman cevap vermez isem sizin iki eliniz benim yakamda olsun. Ben davulu başkasında tokmağı da başkasında olan bir kişi olmayacağım, seçildiğim zaman davulda bende tokmakta bende olacak. Bu kalabalığa çok teşekkür ederim inşallah Kars’ta 3’te 3 yapacağız sayenizde"

YÜCE, KESKİN, YILMAZ "TEŞEKKÜRLER KAĞIZMAN"

İyi Parti Kars Milletvekili Adayları Prof. Dr. Alpaslan Yüce, Dr. Aytaç Erman Keskin ve Ayşe Tarlak Yılmaz "Kağızmanlılar Gösterdiğini bu yoğun ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. Bizler her zaman sizlerin emirinizdeyiz. 14 Mayıs'ta güçlü ve Büyük Türkiye için sandıklara gideceğinizden hiç kuşkum yoktur" diye konuştular.

binlerce-vatandasin-katildigi-iyi-parti-kagizman-secim-burosu-acildi-787-11.jpgbinlerce-vatandasin-katildigi-iyi-parti-kagizman-secim-burosu-acildi-1681986573.jpgbinlerce-vatandasin-katildigi-iyi-parti-kagizman-secim-burosu-acildi-1681986574.jpgbinlerce-vatandasin-katildigi-iyi-parti-kagizman-secim-burosu-acildi-1681986575.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler