İYİ Parti Kars Milletvekili aday adayı Ayşe Tarlak Yılmaz’dan iftar yemeği

İYİ Parti Kars Milletvekili aday adayı Ayşe Tarlak Yılmaz’dan iftar yemeği

İYİ Parti Kars Milletvekili aday adayı Ayşe Tarlak Yılmaz, partilere ve basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Kars’ın tanınmış ailelerinden Eğitimci, Yazar ve Yönetici Ayşe Tarlak Yılmaz, İYİ Parti'den Kars Milletvekili aday adaylığını düzenlediği iftar yemeğinde açıkladı. Bir restoranda verilen yemeğe İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba, Merkez İlçe Başkanı Teymen Er, Kadın Kolları Başkanı Nermin Tamyüksel Uğun, partililer ile kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

İftar yemeği öncesi gazetecilere açıklama yapan İYİ Parti Kars Milletvekili aday adayı Ayşe Tarlak Yılmaz, “ İYİ PARTİNİN KADROLARI Yiğit İnsanları, ülkemizin içinde bulunduğu sorunları çözebilecek olağanüstü bir insan potansiyeline sahiptir.

Ben de bu ilkeden yola çıkarak; Hastası, engellisi, yoksulu, işsizi, asker ailesi, yaşlısı, genci ve öğrencisine derman olmak için İYİ PARTİ’den ADAY ADAYI olmaya karar verdim. Bu Taşın altına elimi değil gövdemi koyacağım. Ülkemizin adaletten ekonomiye, işsizlikten insan haklarına bu demli harabe ve kronik sorunlarını GÖRÜP TARİHİ bir sorumluluk üstleniyorum.

Ülkemizi kaderine terk edemeyiz. VAKİT SORUMLULUK ALMA VAKTİDİR. Çok çalışacağız ülkemizi demokrasinin ışığında güzel yarınlara ulaştırmanın gayreti içinde mücadele vermekteyiz.

Bende evimde oturup, Aile şirketimi gelirlerimi takip edebilirdim.

Sıcak evimde oturup, sorumluluktan kaçabilirdim.

Sermayelerimize sermaye katmasını da bilirdim.

Kars'ın yolu izi olmayan köylerinde bu memlekete hizmet etmek için SİZLER için Çıktım bu yola !

Vakit ülke için sorumluluk alma vaktidir..

Başka Türkiye yok, demokrasi adalet ve insan hakları olmayan bir memlekette MAL VARLIGININ NE KIYMETI VARDIR.

Vakit ülkem ve kadim şehrimiz Kars için Hizmet etme, Güneşli Günlere Eriştirme VAKTİDİR...

Öncelikle Ete ciddi zam yapan HÜKÜMETİN, Ete zam gelince ineklerini KESTİREN ÇİFTÇİYİ

Süt ve süt ürünlerine ZAM vererek olmayan ineğin olmayan sütüyle çiftçiyi ters köşe yaptığı ,akıl mantık almaz BİR GİRDABIN içindeyiz..

Padişahlıktan daha çok yetkilerle donatılmış bir iktidarın hüküm sürdüğü bu dönemde, korku ikliminin tavana ulaştığı ve erkeklerin dahi çıkıp siyaset yapmaya korktuğu bir dönemde öyle bir kadın çıktı ki IYI PARTIYI kurdu.

Sayın Genel Başkanım Meral Akşener, size minnettarız iyi ki İYİ Partiyi kurmuşsunuz

Genel başkanımız Sayın Meral Akşener Türkiye’de bu korku iklimini yok eden lider oldu.

İyi partide olmaktan Sizlerle beraber omuz omuza olmaktan GURUR DUYUYORUM...

Söz veriyorum sizlere SÖZ...

İyi partinin adayı olarak Kars meydanlarında emsali görülmemiş bir seçim mücadelesi vereceğim..

Ve kazanacağız, Allah'tan korkmaz kuldan utanmazların milletin iradesini red ederek, 21 yıldır toplumun hayatıyla ve geleceğiyle oynadıklarını düşünüyoruz.

Allah'tan Korkmaz KULDAN UTANMAZLARIN Yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet, ihale kayırmacılığı yaptıklarını ülke olarak görmekteyiz.

Allah'tan Korkmaz KULDAN UTANMAZLARIN 20 yıldır kul hakkı yediklerini herkes görüyor.

Onların hiç UTANMADAN uyguladıkları düşük ücret ve maaş politikasıyla yurttaşları insan gibi yaşama çizgisinden uzaklaştırdıklarını düşünüyoruz.

Onların hiç UTANMADAN rant uğruna yandaş müteahhitleri zengin ederek, yeşil alanları beton yığınlarına çevirdiklerini düşünüyoruz.

Üretemeyen Toplumlar KAYBOLMAYA MAHKUMDUR... Üretimi değil bunlar Önce Ete zam verir ineği kestirir ardından süte zam vererek üretmenizi ister ... Üretim politikası anca bu kadardır bunların...

AMA ONLAR HİÇ UTANMADILAR

Bu iktidardan yorulan ülkeyi terk eden gençlerden

》Ev kadınlarından, emeklilerden, işçilerden, memurlardan, değişik iş kollarında çalışarak topluma hizmet veren insanlardan, hukukçulardan, eğitimcilerden, bilim adamlarından, itibarsızlaştırmaya çalıştıkları Mehmetcikden, perişan ettikleri polisten bütün bu çirkin, iğrenç tutumlardan dolayı DA HİÇ UTANMADIKLARINI DÜŞÜNÜYORUZ.

Türkiye'nin bu badireli günlerden kurtulması, demokratik gelişme yaşaması, birliğe, beraberliğe, dostluğa, kardeşliğe, refaha kavuşması ve milletler camiasında eski itibarını bulması

14 Mayıs’ta mutlaka gerçekleşecektir.” dedi.

iyi-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-ayse-tarlak-yilmazdan-iftar-yemegi-1.jpgiyi-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-ayse-tarlak-yilmazdan-iftar-yemegi-2.jpgiyi-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-ayse-tarlak-yilmazdan-iftar-yemegi-3.jpgiyi-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-ayse-tarlak-yilmazdan-iftar-yemegi-4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler