İYİ Parti Kars Milletvekili aday adayı Dr. Aytaç Erman Keskin’den iftar yemeği

İYİ Parti Kars Milletvekili aday adayı Dr. Aytaç Erman Keskin’den iftar yemeği

İYİ Parti Kars Milletvekili aday adayı Dr. Aytaç Erman Keskin, partililere ve basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Volkan KARABAĞ

Kars Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı ve Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa ederek İYİ Parti'den Kars Milletvekili aday adayı olan Dr. Aytaç Erman Keskin, iftar yemeği verdi. Düzenlenen yemeğe İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba, Kadın Kolları Başkanı Nermin Tamyüksel Uğun, partililer ile kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

İftar yemeği öncesi gazetecilere açıklama yapan İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba, “Bugün burada görevinden istifa ederek partimizden milletvekili aday adayı olan Dr. Aytaç Erman Keskin’in daveti üzerine bulunuyoruz. Kendisine teşekkür eder, çıktığı bu yolun kutlu olmasını diliyoruz.” dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nu saygı ve rahmetle anan İYİ Parti Kars Milletvekili aday adayı Dr. Aytaç Erman Keskin, “Sözlerime başlamadan önce çaba gayret görüş ve fikirleriyle Türk dünyasına ışık tutmuş Önder olmuş Türk İslam dünyasının unutulmaz lideri şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nu saygıyla rahmetle anıyorum mekanı cennet olsun mevlam bizleri de onun gibi milletimize hizmetkar eylesin seçime yaklaştığımız bugünlerde yoksulluk yolsuzluk işsizlik geçim derdi çifte standart adaletsizlik gibi kavramlar maalesef ülke gündeminde hep ilk sıralarda kalmayı başarmıştır böyle ulusal sorunlara ek olarak ilimiz özellindeki problemlerde insanımızı zorlamakta yaşam kalite ve standartlarını düşürmektedir cumhuriyetimizin 100 yılında 2020'lerde böylesi zorlu hayat koşullarının oluşması ülkemizde ve şehrimizde çok ciddi değişimleri de zorunlu kılmıştır sayın genel başkanımızın önderliğinde ülkemizde sayın il başkanım ilçe başkanların ve il yönetim kurulu üyelerimizin organizasyon ve yönetiminde ise ilimizde bulunan sorunları çözmek için artık sorumluluk alma fedakarlıkta bulunma elini taşın altına koyma zamanı gelmiştir bu duygu ve düşüncelerle yürütmekte olduğum başkanlık ve başhekimlik görevlerinden istifa ederek ülkemizi Güneşli günlere götüreceğinden emin olduğum sayın genel başkanımız Meral Akşener hanımefendinin ifadeleri ile cesurlar hareketine katıldım resmi başvurumu tamamlayarak yönetim kurulu üyelerimizle tanışma ve kaynaşma amaçlı iftar programı planladım katılım sağlayan herkese teşekkür eder saygılarımı sunarım.” dedi.

Konuşmaların ardından okunan ezanla birlikte oruçlarını açan katılımcılar okunan ilahiler ile yemeğini yedi.

iyi-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-dr-aytac-erman-keskinden-iftar-yemegi-1.jpgiyi-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-dr-aytac-erman-keskinden-iftar-yemegi-2.jpgiyi-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-dr-aytac-erman-keskinden-iftar-yemegi-3.jpgiyi-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-dr-aytac-erman-keskinden-iftar-yemegi-4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler