İYİ Parti Kars Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Alpaslan Yüce’den iftar yemeği

İYİ Parti Kars Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Alpaslan Yüce’den iftar yemeği

İYİ Parti Kars Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Alpaslan Yüce, partilere, milletvekilleri aday adaylarına ve basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevinden istifa ederek İYİ Parti'den Kars Milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Alpaslan Yüce, iftar yemeği düzenledi. Bir restoranda verilen yemeğe İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba, Merkez İlçe Başkanı Teymen Er, Kadın Kolları Başkanı Nermin Tamyüksel Uğun, bazı İYİ Parti Kars Milletvekili aday adayları, partililer ile kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

İftar yemeği öncesi gazetecilere açıklama yapan İYİ Parti Kars Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Alpaslan Yüce, “Öncelikle, Ramazan-ı Şerif’in coğrafyamızda ve şehrimizde barışa, muhabbete, kardeşliğe, insan onuruna yakışır bir yaşama ve refaha vesile olmasını dilerim. Ülkemizin içinde bulunduğu kötü koşullar, hepinizi bir tercihe zorlamaktadır. Ya bireysel hırslarımız, çıkarımız ve kibrimizin peşinden koşacağız ya da bunları bir kenara bırakarak ülkemizin bu koşullardan kurtulması için fedakarlık yapacağız. Şüphesiz bugünlerde idrak ettiğimiz Ramazan’ın ruhuna uygun olan, ülkemiz ve milletimiz için nefsimizi ayaklarımızın altına almaktır. Geçmiş kavgaları, dar grupçuluğu, liyakatsizliği bir kenara bırakarak, insanları İYİ’nin saflarına nasıl çekeceğimiz bizim temel meselemizdir. Ülkemiz ve kentimiz için değer üretmek isteyen herkes, çok kıymetlidir.

Tevazuda, sorumlulukta ve adalette birlikte hareket edecek sadece bizim gibi düşünen, bizim gibi inanan, bizim gibi yaşayanlarla değil aynı zamanda bizden farklı olanların da hak ve hukukunu gözeten kuşatıcı bir siyaset izleyeceğiz.

Kullandığımız dil kuşatıcı olduğu kadar da meşrulaştırıcı da olacak ve partimiz her hemşehrimizin kalbinde kendisine yer bulacaktır. Bu durum bizim siyasi söylemimizin ötekileştirmekten uzak tutulmasını sağlamaktadır. Siyasi hareketler, milletimizi ortak kabullerini ve değerlerini temsil ettiği için kabul görmüştür.

Kars özelinde sosyal, kültürel, ekonomik, sağlık ve benzeri tüm sorunlarının çözüm bulacağı yer burasıdır.

İYİ Partinin temel politikası, vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü ve tüm vatandaşlarımızın evlatlarının sözde değil özde kardeş bilinmesi temel prensibine dayanmaktadır.

İyi Parti, bu milletin inancıdır, kimliğidir, tarihidir, ruh köküdür, manadır.

Bizim bir yanımız Murat Çobanoğlu diğer yanımız Şeref Taşlıova, bizim için Aşık Şenlik neyse Kağızmanlı Hıfzı' da odur. İyi partiyi sadece sıradan bir hareket olarak veya sadece bir siyasi parti olarak açıklamak yerine hayatın bütün alanları kapsayan kuşatıcı bir medeniyet anlayışıdır. Eğer bugün ülkemizde ve şehrimizde haksızlığa karşı güçlü bir haykırış söz konusu ise İYİ Partinin bunda payı çok büyüktür.

Siyasetin tüm gücünü verimli ve etkin bir şekilde kullanarak, Kars’ı bir marka şehir haline getireceğimize inanıyoruz.

Biz, şehrimizin her alanında yepyeni projeler üretmek istiyoruz. Bu projeler için birlikte çalışmak istiyoruz. Ekonomide, istihdamda, sağlıkta ve turizmde tam kalkınmayı hedefliyoruz!

Sizlerin desteğiyle birlikte başaracağımıza olan inancımla, daha iyi bir Türkiye ve Kars için sizleri bu yolda inanç ve umutla daha İYİ olmaya davet ediyorum. Kars daha İYİ olacak…” dedi.

iyi-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-prof-dr-alpaslan-yuceden-iftar-yemegi-1.jpgiyi-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-prof-dr-alpaslan-yuceden-iftar-yemegi-2.jpgiyi-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-prof-dr-alpaslan-yuceden-iftar-yemegi-3.jpgiyi-parti-kars-milletvekili-aday-adayi-prof-dr-alpaslan-yuceden-iftar-yemegi-4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler