Jandarmadan zehir tacirlerine geçit yok

Jandarmadan zehir tacirlerine geçit yok

Erzurum'da jandarma ekipleri; narkotik, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında operasyonlarına devam ediyor.

Erzurum'da jandarma ekipleri; narkotik, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında operasyonlarına devam ediyor.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca, halkın huzur ve güvenliğini tehdit eden narkotik, kaçakçılık ve organize suç örgütlerine yönelik 1-28 Şubat 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonel faaliyetlerde zehir tacirlerine ve yasadışı silahlanmaya yönelik çalışma yapıldı.

Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, narkotik suçlarla mücadele kapsamında: 178 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai), 125 gram Metamfetamin, 2 adet narkotik/psikotrop tablet, 13 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında ise; 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 127 adet tabanca mühimmatı, 33 adet av tüfeği mühimmatı ile 4 adet şarjör muhafaza altına alındı.

Söz konusu operasyonlar dahilinde yakalanarak hakkında yasal işlem başlatılan 20 şüpheliden, adli makamlara sevk edilen 5 şüpheli tutuklanarak ceza infaz kurumlarına teslim edildi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar, vatandaşlarımızdan aldığımız güçle aralıksız olarak sürdürülecektir" denildi.

Jandarmadan zehir tacirlerine geçit yok

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler