Kağızman Kaymakamı Çınar, yapımı devam eden projeleri inceledi

Kağızman Kaymakamı Çınar, yapımı devam eden projeleri inceledi

Kağızman Kaymakamı İshak Çınar yapımı devam etmekte olan İlçe Sağlık Merkezi, İlçe Gençlik Merkezi ve Kağızman Öğrenci Yurdu inşaatlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İlk olarak İlçe Sağlık Merkezi inşaatını ziyaret eden Kaymakam Çınar, burada yetkililerden inşaatın son durumuyla ilgili bilgi alarak inceleme ve denetlemede bulundu.

İlçe Sağlık Merkezi inşaatı ziyaretinden sonra büyük bir kısmının tamamlandığı Kağızman Gençlik Merkezi inşaatına ziyarette bulunan İlçe Kaymakam Çınar, bina içerisini gezerek İlçe Gençlik ve Spor müdüründen bilgi aldı. Eksikliklerin bir an önce tamamlanması konusunda uyarıda bulunan Kaymakam Çınar gençlik merkezi binasını gezerek çevre düzenlemesini yerinde inceledi.

Gençlik Merkezinin ardından Kağızman Halk Eğitimi Merkezi ve Kağızman Öğrenci yurdu inşaatına geçen Kaymakam Çınar öğrenci yurdu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

kagizman-kaymakami-cinar,-yapimi-devam-eden-projeleri-inceledi-(1).jpgkagizman-kaymakami-cinar,-yapimi-devam-eden-projeleri-inceledi-(2).jpgkagizman-kaymakami-cinar,-yapimi-devam-eden-projeleri-inceledi-(3).jpgkagizman-kaymakami-cinar,-yapimi-devam-eden-projeleri-inceledi-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler