Kağızman’a iki yeni yatırım

Kağızman’a iki yeni yatırım

Kağızman’da yapımına yeni başlanan donanımlı kütüphane ve yapımı tamamlanmak üzere olan Aile sağlığı ve toplum sağlığı merkezi inşaatlarını inceleyen AK Parti milletvekilleri, projeler hakkında bilgi aldı.

İhalesi yapılarak yapımına başlanan ilçe halk kütüphanesi ve yapımı tamamlanmak üzere olan oldukça modern bir yapıya sahip Aile sağlığı merkezi ve Toplum sağlığı merkezi çalışmalarını yerinde gezerek bilgi alan AK Parti Kars Milletvekilleri 65. Hükümette UDH Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç ve İl Başkanı Adem Çalkın, proje mühendisleri ve ilgili kurum müdürlerine Projelerin biran önce tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulması konusunda talimat verdi.

Kağızman sosyal hizmet merkezi müdürlüğünü ziyaret eden Arslan, Kılıç ve beraberindeki heyet özelikle pandemi döneminde yapılan yardımlar ve destekler ile alakalı İlçe Sosyal Hizmet Müdürü Bahri Aydın’dan bilgi aldı.

Arslan, “Hamd olsun Kars genelinde hangi projenin temelini attıysak bugün yapımını görmek bitirmek bizlere nasip oldu Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde halkımıza neyi söz verdiysek hangi projeyi tamam dediysek bugün yarım bırakmadık tamamladık tamamlıyoruz” dedi.

Pandemi süresince özelikle son 2 yılda yüzlerce ihtiyaç sahibi, evde bakım, doğum yardımları adı altında yaklaşık 15 milyon yardım yapıldığını belirten Arslan, “Bir ilçede bile bu rakamlarda yardım dağıtılması üstelik sadece bir kurumun yapması gerçekten büyük hizmet. AK Parti hükümetleri öncesi bu rakamlarda yardım mümkün değildi şimdi hamdolsun halkımızın ihtiyacı ne ise devletimiz her şekilde yanında oluyor bununda zaten vatandaş farkında” dedi.

Kılıç ise yatırımların Kağızman’a hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, AK Parti hükümetleri tarafından Kars’a sayısız hizmetler yapıldığını ve yatırımların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

AK Parti Kars Milletvekilleri 65. Hükümette UDH Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç ve İl Başkanı Adem Çalkın daha sonra Kağızman’da esnaf ziyareti yaparak esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

kagizman’a-iki-yeni-yatirim-(5).jpgkagizman’a-iki-yeni-yatirim-(6).jpgkagizman’a-iki-yeni-yatirim-(7).jpgkagizman’a-iki-yeni-yatirim-(1).jpgkagizman’a-iki-yeni-yatirim-(2).jpgkagizman’a-iki-yeni-yatirim-(3).jpgkagizman’a-iki-yeni-yatirim-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler