Kağızman'da 'Güvenli Okul Güvenli Gelecek' toplantısı yapıldı

Kağızman'da 'Güvenli Okul Güvenli Gelecek' toplantısı yapıldı

Kağızman Kaymakamı Hamza Türkmen başkanlığında Kağızman Halk Eğitimi Merkezinde ‘Güvenli Okul Güvenli Gelecek Projesi’ toplantısı yapıldı.

Volkan KARABAĞ

Kars’ın Kağızman ilçesinde ‘Güvenli Okul Güvenli Gelecek’ isimli asayiş toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda okula giriş-çıkış saatlerinde emniyet devriye faaliyetlerinin arttırılması, belediye ekiplerince okul çevresindeki metruk binaların yıkılması konuları görüşüldü.

Yapılan toplantıda ‘Güvenli Okul Güvenli Gelecek Projesi’ kapsamında, öğrenci ve öğretmenlerin kendilerini güvende hissedeceği, fiziksel ve çevresel olarak okulların korunaklı hale getirilmesi için yapılacak çalımalar değerlendirildi. Toplantıdan ayrıca çalışmayan okul güvenlik sistemlerinin çalışır hale getirilmesi, öğrencilerin alkol uyuşturucu gibi uyarıcı maddelere karşı bilinçlendirilmesi, okul çevresinde okula giriş-çıkış saatlerinde emniyet devriye faaliyetlerinin arttırılması, belediye ekiplerince okul çevresindeki metruk binaların yıkılması konuları da görüşüldü.

kagizmanda-guvenli-okul-guvenli-gelecek-toplantisi-yapildi-(1).jpegkagizmanda-guvenli-okul-guvenli-gelecek-toplantisi-yapildi-(2).jpegkagizmanda-guvenli-okul-guvenli-gelecek-toplantisi-yapildi-(3).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler