Kağızman’da Mütevelli Heyeti Seçimleri

Kağızman’da Mütevelli Heyeti Seçimleri

Kars'ın Kağızman İlçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti seçimi yapıldı. Toprakkale Mahallesi Muhtarı Mahmut Kişi ile Şaban Köyü Muhtarı Mülazım Yurttapan mütevelli heyetliğine tekrar seçildiler.

 Kağızman’da Mütevelli Heyeti Seçimleri

Kars’ın Kağızman İlçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti seçimi yapıldı. Toprakkale Mahallesi Muhtarı Mahmut Kişi ile Şaban Köyü Muhtarı Mülazım Yurttapan mütevelli heyetliğine tekrar seçildiler.

SYDV, 2014 yılı Mütevelli Heyeti üye seçimleri, Kağızman Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Kağızman Kaymakamı Kemal Duru Başkanlığında köy ve mahalle Muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Şaban Köyü Muhtarı Mülazım Yurttapan ile Kağızman Toprakkale Mahallesi Muhtarı Mahmut Kişi, 2014 yılı SYDV Mütevelli Heyeti üyeliğine yapılan seçim sonucu oy çokluğuyla seçildiler.

Seçimin ardından, teşekkür konuşması yapan Kağızman Toprakkale mahallesi muhtarı Mahmut Kişi, “Beni bu göreve getiren bütün muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Beni onurlandırdılar, gururlandırdılar. Bu görevi en iyi şekilde sürdüreceğim” dedi.

Şaban Köyü Muhtarı Mülazım Yurttapan da, kendisini bu göreve getiren muhtar arkadaşlarına teşekkür etti.

Kağızman Sosyal Yardımlaşma Müdürü Rıfet Toper ise, seçilen muhtarları tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler