Kağızman'da Ücretsiz Servisler Yeniden Hizmette!

Kağızman'da Ücretsiz Servisler Yeniden Hizmette!

Kağızman Belediyesi tarafından kaldırılan ücretsiz mezarlık servisleri, yeni Başkan Mehmet Alkan'ın talimatıyla yeniden hizmete başladı.

Uzun yıllar vatandaşın mezarlıklara ulaşımında kolaylık sağlayan ücretsiz servisler geçmiş dönem MHP’li belediye Başkanı Nevzat Yıldız tarafından kaldırılmıştı. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde yeniden el değiştiren belediye MHP’den DEM’e geçti.

Kağızman Belediye Başkanı Mehmet Alkan ve Eş Başkan Güner Hatay yaptıkları açıklamada mezarlık ve kabristan servislerinin tekrar başladığını duyurdu. Alkan ve Güner; “Vatandaşlarımız cenazelerde kabristana gidemiyordu biz tekrar kabristan seferlerimizi başlattık her cenaze töreninde Kağızman Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yanında olacağız acılarını paylaşacağız hem de vatandaşlarımız mağdur olmamaları için servislerimiz ücretsiz hizmet edeceklerdir ilçemize hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdiler.

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Kağızmanlılar da servislerin yeninden ilçenin hizmetine sunulduğu için memnuniyet duyduklarını ifade ederek; “Bir yakınımızın cenazesinde mezarlığa gidemiyorduk gidemeyince mahcup oluyorduk Allah Belediye başkanımızda razı olsun şimdi yakınlarımızın hem kabrini ziyaret edeceğiz hem de cenaze törenine katılmış olacağız.” Şeklinde konuştular.

Kaynak:Mesut Adıgüzel

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler