Kağızman’ın doğal gazında sona gelindi

Kağızman’ın doğal gazında sona gelindi

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç ile AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, BOTAŞ yetkilileri ile bir araya gelerek Kağızman’a doğal gaz konusunu görüştü.

Volkan KARABAĞ

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Kağızman’a doğal gazın getirilmesi için yıllardır ciddi çabalar harcadıklarını ve sonunda neticeye ulaştıklarını söylediler. İçerisinde bulunduğumuz 2021 yılının sonunda doğal gazın ilçe merkezine ulaşması için yoğun bir çaba harcadıklarını da belirten vekiller, bir önceki enerji bakanı Berat Albayrak ve Enerji Bakanı Fatih Dönmez ile birlikte firma yetkileri ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Kağızman Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti Kars Milletvekilleri 65. Hükümet Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Yunus Kılıç, Kağızman Kaymakamı Turan Soğukoluk, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve BOTAŞ yetkilileri ile ilgili kurum amirleri katıldı.

kagizman’in-dogal-gazinda-sona-gelindi-(2)-001.jpgkagizman’in-dogal-gazinda-sona-gelindi-(3)-001.jpgkagizman’in-dogal-gazinda-sona-gelindi-(1).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler