Kağızmanspor Liderliğini Korudu!

Kağızmanspor Liderliğini Korudu!

Kars'ın Kağızman İlçesinde, Kağızmanspor ile Doğugücüspor Süper Amator Spor Lig'de mücadele etti. Kağızmanspor sahasında oynanan karşılaşmayı 4-2 kazandı.

Kağızmanspor Liderliğini Korudu!

Kars’ın Kağızman İlçesinde, Kağızmanspor ile Doğugücüspor Süper Amator Spor Lig’de mücadele etti. Kağızmanspor sahasında oynanan karşılaşmayı 4-2 kazandı.

Kağızmanspor ile Doğugücüspor arasındaki mücadele iki takım arasında da yoğun tempo içerisinde geçti. Doğugücüspor, 10. dakikada 1.0 öne geçince Kağızmanspor futbolcuları yoğun seyirci temposu eşliğinde 20. dakikada eşitliği sağladı. Kağızmanspor’un boşluğundan yararlanan Doğugücüspor, skoru 2-1’e getirerek öne geçti. Kağızmanspor, 40 dakikada yine beraberliği yakalayınca ilk yarı 2.2’lik skorla sona erdi. İkinci yarıda ise Kağızmanspor, Doğugücü karşısında güzel bir oyun sergileyerek maçı 4-2 olarak bitirdi.

Kağızmanspor’un bu başarılı mücadelesini Kaymakam Kemal Duru 90 dakika boyunca izledi. Kaymakam Duru, maç sonunda da sporcuları teker teker tebrik ederek başarılarından dolayı kutladı.

Kağızmanspor, bu skorla gurubundaki liderliğini korudu.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler