KAIFED Ankara'da Sarıkamış Şehitlerini andı

KAIFED Ankara'da Sarıkamış Şehitlerini andı

Keçiören Belediyesi ile Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAIFED) tarafından Şühedanın İzinde Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı düzenlendi.

Keçiören Kalaba meydanında düzenlenen anma programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programa, Keçiören Kaymakamı Dr Mehmet Akçay, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un yanı sıra 27. dönem Ankara Milletvekili Orhan Yegin, 21. Dönem Ardahan Milletvekili Saffet Kaya, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Vekili Orhan Karataş, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAIFED) Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, KAIFED üyeleri ve çok sayıda sivil toplum kurluşunun temsilcileri ile Kars, Ardahan, Iğdırlı vatandaşlar katıldı.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, bir çağrı yaparak, 6 ve 8 Ocak 2023 tarihinde, Sarıkamış Şehitlerinin Kars'ın Sarıkamış ilçesinde anılacağını ve hemşehrilerinin katılım sağlamasını isteyerek, "Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Sarıkamış Harekatı'nın 108. yıldönümü anma etkinlikleri kapsamında Ankara Keçiören'de, Sarıkamış Şehitleri Sokağının açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler