Karaçanta Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Karaçanta Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta muhtarlar ile bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Başkan Karaçanta, "Sizinle  bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum.İlk toplantımızda da belirtmiştim 2-3 ayda bir biraraya gelelim.Hepimizin ortak amacı bu şehri ileriye nasıl götürebilirz? eksikliklerimiz nelerdir? ne yaparsak başarıya ulaşırız? hepimizin ortak amacı bu,uğraşımız bu yönde.toplantımızın nedenide bu."  dedi.

Başkan Karaçanta konuşmasını şöyle sürdürdü: "Karşılıklı birbirimize noksanlarımızı söyleyip istişare içerisinde bulunup çözüm yollarını arayacağız.

Bugünkü burda varoluş nedenimiz bu.Bilindiği üzere bizim muhtarlıklar birimimiz oluştu,bu birimin oluşması tamamen muhtarların mahalleleri ile ilgili sorunları muhtarlıklar müdürlüğü aracılığı ile belediye yetkililerine iletilmesi,dolayısıyla karşılıklı çözüm yolları arayarak doğru noktayı bulup başarıya ulaşmasıdır.Eminim bu birimin faydalarını fazlasıyla göreceğiz.

Bir çoğunuzun haberi vardır yaklaşık 10-15 gündür bütün cadde ve sokaklarda arkadaşlarımızın çalışmalarına şahit olmuşsunuzdur.sezon başlamadan önce bütün mahalleleri ve ara sokaklarını tespit ettik.tabiki her muhtarı konusturdugun zaman öncelik benim ora der.Emin olunki sırayla hepsine geleceğiz ama taktir edersiniz ki 15 yıldır  girilmeyen sokaklarımız var.bunların hepsinin 10 günde 15 günde 1 ayda olması mümkün değil.biz var olduğumuz süreç içerisinde evvel Allah’ın sonra sizlerin desteğiyle giremiyeceğimiz sokak kalmayacak.

Ben bunu heryerde söylüyorum benim hemşerim herşeyin en güzeline layıktır.güzel yaşamayı hak edenler toğluluğu denildiği zaman akla kars gelir.çünkü insanımız burda ömrü boyunca cefa çekmiş,hakettiği yerde olmamış,bulunduğu cefa gereği bile cefa cekmiş çünkü kars savaşlardan gözünü açamamış.ecdadımızdan tutunda bu zaman kadar biz bile cefa içinde yaşıyoruz sosyal imkanlardan bile yoksunuz.ben bunun böyle olmayacağını düşünüyor  ve sizlerle birlikte en güzel yaşamayı haketmeyi hakediyoruz diye düşünüyorum.

Dolayısıyla hep birlikte el ele vererek muhtarlıklar müdürlüğümüzle birlikte bu şehrin ve bu insanların hakettiği yere taşıma zorunluluğumuz var.Bunun için belediye başkanı,belediye çalışanları  nasıl kendini bu millete kendini hizmet için adamışsa  muhtarlarda aynı şekildedir,çünkü her birimiz birer kamu görevlisiyiz  üzerimizde sorumlulukarımız vardır.benim nasıl kars üzerinde sorumluluklarım varsa sizlerinde mahalleler üzerinde sorumluluklarınız vardır.

Bana her zaman ulaşamayabilirsiniz  ama sizlerin her zaman ulaşacabileceğiniz başkan yardımcılarımız var,belediye meclis üyelerimiz var daha önemlisi muhtarlıklar birimimiz var artık.Ben katıldığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum."

karacanta-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(1).jpgkaracanta-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(3).jpgkaracanta-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(4).jpgkaracanta-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler