Kardeş okuldan ziyaret!

Kardeş okuldan ziyaret!

Kayseri Kilim Sosyal Bilimler Lisesi, ‘Kardeş Okul Projesi´ kapsamında yine bir geleneği devam ettirerek bu yıl da kardeş okul olarak seçilen Kağızman Fen Lisesini ziyaret etti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kayseri Kilim Sosyal Blimler Lisesi okul idaresi ve bir grup öğrencilerinin katkılarıyla kardeş okul olan Kağızman Fen Lisesini ziyaretinde her iki okulun öğrencileri yaptıkları etkinliklerle günü çok özel ve unutulmaz hale dönüştürdüler.

Kağızman Kaymakamı Ercan Öter ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşarı'da makamlarında ziyaret eden öğrenciler gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Proje hakkında bir açıklama yapan Kayseri Kilim Sosyal Bilimler Lisesi Coğrafya Öğretmeni Güven Akbulut; amaçlarının her şeyden önce iki okul arasında kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmek, öğrenciler arası iletişimi sağlamak, kardeş okul öğrencileri ile aynı duyguları hissedebilmek ve kardeşlik duyguları için kan bağına gerek olmadığını göstermek olduğunu söyleyerek projeye katılan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Kağızman Kaymakamı Ercan Öter ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar'da böyle bir proje kapsamında yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

kardes-okuldan-ziyaret!-(2).jpgkardes-okuldan-ziyaret!-(3).jpgkardes-okuldan-ziyaret!-(4).jpgkardes-okuldan-ziyaret!-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler