Kars 36 Spor, Ziraat Türkiye Kupası hazırlıklarını tamamladı

Kars 36 Spor, Ziraat Türkiye Kupası hazırlıklarını tamamladı

Kars 36 Spor, Ziraat Türkiye Kupası ikinci turunda karşılaşacağı Diyarbekir Spor hazırlıklarını Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda tamamlandı

Volkan KARABAĞ

Kars 36 Spor, 29 Eylül 2022 Perşembe günü deplasmanda Ziraat Türkiye Kupası’nda Diyarbekir Spor ile karşılaşacak. Karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Kars 36 Spor, Ziraat Türkiye Kupası hazırlıklarını bugün Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda yaptığı çalışmayla tamamladı. Teknik Direktör Yusuf Sacit Çelik nezaretinde yapılan antrenmanı Kulüp Başkanı Erkan Aydın da izledi.

Diyarbakır’dan tur atlayarak Kars’a dönmeyi hedeflediklerini söyleyen Teknik Direktör Yusuf Sacit Çelik, “İnşallah Perşembe günü Diyarbekir Spor ile Diyarbakır’da Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi vereceğiz. Hedefimiz 2017’de başardığımız gibi, 5’inci turlara çıktığımız gibi hedefimiz inanın söz veriyorum. Biz buradan Diyarbekir Spor’u elemek için gidiyoruz. Sırf Türkiye Kupasına katılmak için gitmiyoruz. Kesinlikle elemek için gidiyoruz. Orada elimizden gelen en güzelini, en verimlisini, en istikrarlısını yapmaya çalışacağız.” dedi.

Bu karşılaşma için 15 gündür hazırlandıklarını dile getiren Kaptan Serkan Ersöyleyen ise, “İyi bir ortamımız var, genç bir ekip var. Çok iyi hazırlandık. Bu turu geçeceğimize inanıyoruz.” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Erkan Aydın da hem kup heyecanı hem de Bölgesel Amatör Ligi heyecanını birlikte yaşadıklarını, hazırlıkların her iki karşılaşma için devam ettiğini, kupada ellerinden geleni yapacaklarını lig de ise 3. Ligi hedeflediklerini söyledi.

Hazırlıklarını tamamlayan yeşil beyazlı ekip yarın sabah karşılaşmanın oynanacağı Diyarbakır’a gidecek.

kars-36-spor,-ziraat-turkiye-kupasi-hazirliklarini-tamamladi-(1).jpgkars-36-spor,-ziraat-turkiye-kupasi-hazirliklarini-tamamladi-(2).jpgkars-36-spor,-ziraat-turkiye-kupasi-hazirliklarini-tamamladi-(3).jpgkars-36-spor,-ziraat-turkiye-kupasi-hazirliklarini-tamamladi-(4).jpgkars-36-spor,-ziraat-turkiye-kupasi-hazirliklarini-tamamladi-(5).jpgkars-36-spor,-ziraat-turkiye-kupasi-hazirliklarini-tamamladi-(6).jpgkars-36-spor,-ziraat-turkiye-kupasi-hazirliklarini-tamamladi-(7).jpgkars-36-spor,-ziraat-turkiye-kupasi-hazirliklarini-tamamladi-(8).jpgkars-36-spor,-ziraat-turkiye-kupasi-hazirliklarini-tamamladi-(9).jpgkars-36-spor,-ziraat-turkiye-kupasi-hazirliklarini-tamamladi-(10).jpgkars-36-spor,-ziraat-turkiye-kupasi-hazirliklarini-tamamladi-(11).jpgkars-36-spor,-ziraat-turkiye-kupasi-hazirliklarini-tamamladi-(12).jpgkars-36-spor,-ziraat-turkiye-kupasi-hazirliklarini-tamamladi-(13).jpgkars-36-spor,-ziraat-turkiye-kupasi-hazirliklarini-tamamladi-(14).jpgkars-36-spor,-ziraat-turkiye-kupasi-hazirliklarini-tamamladi-(15).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler