Kars 36 Spor’un yeni başkanı Uçum oldu

Kars 36 Spor’un yeni başkanı Uçum oldu

Yasin Çitçi’nin istifasının ardından Kars 36 Spor’un başkanlığını iş insanı Ali Uçum üstlendi.

Kars 36 Spor‘un Lig’de kalması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Uçum, çok yakın bir zamanda şeffaf bir yönetim oluşturacaklarını da dile getirdi.

“Amacımız, şehrimizin futbol dalında temsilcisi olan Kars 36 Spor‘un Lig’de kalmasını sağlamaktır. Bu yönde yoğun çaba harcayacağımızdan kimse şüphe etmemelidir. Değerli Kars halkından ve Kars 36 Spor taraftarından beklentimiz yeni yönetime ve takıma güvenmeleri ve sahip çıkmalardır. Takıma yapacağımız 3 yeni transfer ile daha güçlü duruma gelerek öncelikli hedefimiz olan ligde kalma mücadelesidir. Oluşturacağımız yeni yönetim kurulumuzu oluşturduktan sonra da yakın tarihte basınımız marifetiyle Kars kamuoyuna açıklayacağız. Her konuda şeffaf yönetim anlayışı ile birçok konuyu basın ile paylaşacağız. Bu minvalde beklentimiz; öncelikle şehrin önde gelen isimlerinin ve halkımızın ve tüm sporseverlerin takımına sahip çıkmalarını sağlamaktır.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler