Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger Personeliyle Bayramlaştı

Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger Personeliyle Bayramlaştı
Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde belediye bünyesinde görev yapan personel ile geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Belediye hizmet binasında gerçekleştirilen ve oldukça sıcak bir atmosferde geçen buluşmada Başkan Senger, tüm çalışanlarla tek tek bayramlaşarak tebrikleri kabul etti.

Törende belediye personeline hitaben bir konuşma yapan Başkan Ötüken Senger, serhat şehri Kars’ın gelişmesi ve güzelleşmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan tüm ekibine teşekkürlerini iletti. Şehre emek veren, gece gündüz demeden fedakarca görev yapan her bir personelin belediyenin gücü olduğunu belirten Senger, tüm çalışanlara ve ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram temenni etti.

Birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusunun öne çıktığı bayramlaşma programı, iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi. Başkan Senger, Kars Belediyesi olarak bayram süresince de halkın huzuru için hizmetlerin aksamadan devam edeceğini belirterek, tüm personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi.

karsmanset-004.jpg

karsmanset1-010.jpg

Kaynak:Onur Ariç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir