Kars Belediyesi sosyal medyadaki görüntülere el attı

Kars Belediyesi sosyal medyadaki görüntülere el attı

Kars’taki çöplük alanında yiyecek arayan köpeklerin görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Volkan KARABAĞ

Sosyal medyada bir vatandaş çöplükte yiyecek arayan köpeklerin durumunu paylaştı. Paylaşımda “Burası Kars merkezden bir görüntü!! Gerçekten bu köpeklere bakılacak barınak yapmak bir belediye için çok mu zor? Güzelim şehir merkezlerinde bu görüntü 2023 yılında bile halen varsa belediyecilik neden var?” denildi.

Görüntüleri gören Kars Belediyesi, köpeklerin tedavi ve bakımı için çalışma başlattı. Çöplükte toplanan köpekler Kars Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezine getirilerek tedavi ve bakımına başlanıldı.

Konuyla ilgili olarak Kars Belediyesinden paylaşılan görüntülerin altına yapılan yorum şöyle: “Belediyemiz mücavir alan dışında bulunan söz konusu bölgeye Sağlık İşleri Müdürlüğümüz ekipleri sevk edilmiş olup tedavi ve bakıma ihtiyacı bulunan can dostumuz Belediyemiz Geçici Hayvan Bakım Merkezine getirilerek tedavi altına alınmıştır. Geçici Hayvan Bakım Merkezimizde; can dostlarımızın barınma, beslenme, ameliyathane, dinlenme odası, banyo ve tıraş bölümüne kadar tüm ihtiyaçları Veteriner Hekimler ve uzman personelimiz tarafından düzenli ve sürekli olarak karşılanmaktadır.”

kars-belediyesi-sosyal-medyadaki-goruntulere-el-atti-1.jpegkars-belediyesi-sosyal-medyadaki-goruntulere-el-atti-2.jpegkars-belediyesi-sosyal-medyadaki-goruntulere-el-atti-3.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler